Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Érdekelne a véleményetek?...

Érdekelne a véleményetek? Középkorú nő vagyok. A problémám az, hogy nincsen semmi erkölcsi korlátom, ha pénzről van szó.

Figyelt kérdés
Ebbe nem tartozik bele a "Bárkivel szexelek pénzért. " témakör, nem ide szeretnék kilyukadni. Ha találok egy telefont, pénztárcát, bármit, eladom. Ha kell, bárkinek, bármiről rezzenéstelenül és sajnos zseniálisan, logikusan hazudok. A munkahelyeimet általában pénzkezelési problémák miatt veszítem el. Rendszeresen játszom szerencsejátékot, többnyire sikertelenül. Ezzel kapcsolatban valószínű, hogy függőség is fennáll. Semmilyen szituációban nem vagyok képes veszíteni, ha megtörténik, dühöngéssel reagálok. Szimpatikus vagyok, illetve elbűvölő tudok lenni szinte mindenkinek pl. : álláskeresés, interjú közben, ha úgy akarom. Értelmes, sőt átlagon felül értelmes embernek tartom magam. Az általános műveltségem is rendben van, könnyen tanulok, nagyon jó a nyelvérzékem. Empatikus vagyok. Nem vagyok irigy. Imádom a gyerekeket. Soha nem jutnék el tettlegességig (pénzszerzés céljából), segítek, akinek tudok, átadom a helyem a buszon, stb. Csak a pénzzel, illetve annak hiányával kapcsolatban vannak elkorcsosult nézeteim. Visszavezethető ez a probléma gyerekkori traumára? Lelki okok állhatnak a háttérben? Mit tehetnék, hogy jobb emberré váljak?
2012. jan. 27. 13:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

tegnap 15:42

ÚÚÚÚÚÚRISTEN te mekkora egy fogalmatlan vadbarom vagy...Az agyi kapacitásod is kb. a tükörével egyenlő szerintem...

2012. jan. 28. 14:24
 12/15 anonim ***** válasza:

Nekem úgy tűnik, hogy csak a szerencsejáték az egyetlen viselkedés amit ha kicserélsz valami jobbra, máris nem balul sül el a pénzhez viszonyulásod, hanem békét érezhetsz magadban, magad körül.

(Az hogy párkapcsolatban vagy, nem számít, mivel láthatóan a pároddal sem vagy kisegítve a gondodban...)

Szóval a szerencsejáték... Én milliókat hoztam össze belőle, de az csak matematikai alapon, játékszabályok hézagai, stb miatt jöhetett össze... Nem szerencse volt...

Te milyen elven játszassz? Csak szerencsésnek érzed magad, vagy próbálgatsz stratégiákat? Vagy egyáltalán hogy néz ki nálad a szerencsejátékozás?

2012. jan. 28. 16:55
 13/15 dimono sepi válasza:
hát akkor többet keres!
2012. jan. 28. 17:53
 14/15 anonim ***** válasza:

12-es te melyik szerencsejátékot játszottad?

Én is stratégiával játszottam, de csak időlegesen jött be.

2014. márc. 6. 16:23
 15/15 anonim válasza:

Szerintem bőven beleférsz a mai magyar átlagba!

Ez az életrevalóság esélyes lehet a farkasok között,

..habár, mivel felismerted, már romlottabb lettél, ( ..vagyis jobb!)

(minél rosszabb, annál jobb)

ui.: ha tovább puhulsz, elszegényedsz!

2019. jan. 7. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!