Érdekelne a véleményetek? Középkorú nő vagyok. A problémám az, hogy nincsen semmi erkölcsi korlátom, ha pénzről van szó.
tegnap 15:42
ÚÚÚÚÚÚRISTEN te mekkora egy fogalmatlan vadbarom vagy...Az agyi kapacitásod is kb. a tükörével egyenlő szerintem...
Nekem úgy tűnik, hogy csak a szerencsejáték az egyetlen viselkedés amit ha kicserélsz valami jobbra, máris nem balul sül el a pénzhez viszonyulásod, hanem békét érezhetsz magadban, magad körül.
(Az hogy párkapcsolatban vagy, nem számít, mivel láthatóan a pároddal sem vagy kisegítve a gondodban...)
Szóval a szerencsejáték... Én milliókat hoztam össze belőle, de az csak matematikai alapon, játékszabályok hézagai, stb miatt jöhetett össze... Nem szerencse volt...
Te milyen elven játszassz? Csak szerencsésnek érzed magad, vagy próbálgatsz stratégiákat? Vagy egyáltalán hogy néz ki nálad a szerencsejátékozás?
12-es te melyik szerencsejátékot játszottad?
Én is stratégiával játszottam, de csak időlegesen jött be.
Szerintem bőven beleférsz a mai magyar átlagba!
Ez az életrevalóság esélyes lehet a farkasok között,
..habár, mivel felismerted, már romlottabb lettél, ( ..vagyis jobb!)
(minél rosszabb, annál jobb)
ui.: ha tovább puhulsz, elszegényedsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!