Van egy kis problémám. Hogyan kéne?
Figyelt kérdés
Általános suliban egy kicsit paraszt voltam - szívóztam mindenkivel, sértegettem, stb... De mindenféleképpen sokkal érdekesebb voltam, lehetett velem dumálgatni, nevetni, valahogy jobban kapcsoltam beszélgetés közben. Csakhogy éreztem, hogy sokan nem szeretnek, a lányokkal meg aztán végképp sehogy sem jöttem ki, nem is beszéltem. Ezért elgondolkodtam egy kicsit ballagásom után, és úgy döntöttem, hogy középsuliban teljesen rendes leszek, udvarias meg minden. Ez valamilyen szinten be is jött, mert most az osztály nagy része bír engem, de azt veszem észre magamon, és úgy gondolom más is ezt érzi, hogy unalmas lettem. Akihez közelebb kerültem és úgymond kicsit feloldódtam, ott már könnyebb volt a helyzet. De ahhoz hogy közelebb kerüljek valakihez, érdekesebbnek kell lennem. Nos végülis ez lenne az én problémám, valahogy a végén csak kitértem rá - bocsi a hosszú mondókáért. Valakinek valamilyen ötlet, hogy hogy lehetnék érdekesebb? Tudom, hogy elég abszurd kérdés, de aki tud az legyen szíves segítsen, aki meg nem az ne írjon.2011. okt. 25. 21:07
1/5 anonim válasza:
tulnagy volt a váltás, de ha tudod mi a probléma keresd meg a közép utat. szedd össze azokat a tulajdonságokat a régi énedböl ami még jo volt és a mostanibol is a jokat ha ez sikerül szerintem neked is jobb lesz
2/5 A kérdező kommentje:
ok idáig én is próbáltam eljutni, de valahogy nem kapcsolok a témáknál. régen általában tudtam valami vicceset mondani mindenre. de most csak állok és nem tudok semmit. igazából a poénkodással van a baj, ami egy fiúnak szerintem mindenféleképpen kell. ameddig kicsit köcsög voltam könnyebb volt...
2011. okt. 25. 21:58
5/5 A kérdező kommentje:
jó ezek a válaszok tényleg viccesek egy kicsit de ha lehetne vegyétek már komolyabbra :D
2011. okt. 27. 22:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!