Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 2OL vagyok, problémám van az...

2OL vagyok, problémám van az alkohollal. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem vagyok alkoholista vagy ilyesmi, de miden buliban nagyon leiszom magam, tudom hogy nem kellene de ettől érzem jól magam, persze másnap jön a gondolkodás, hogy mit is tettem előző este és persze egész nap szégyenkezem nővérem előtt mert mindig neki kell hazahozni engem... nagyon szörnyű vagyok, kérlek ne ítéljetek el csak adjatok tanácsot. tudom, hogy egyszerűen nem kellene sokat innom, de azt mégis hogyan? hogy lehet mértéket tartani? nekem nagyon nem megy, sajnos. :/
2011. szept. 27. 18:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Igyál olyat, ami nem üt ki. Én mostanában fehérbort iszom almalével úgy, hogy egy deci bor, két deci almalé. Ja és semmi rövid. Így iszom is, de nem is rúgok be, csak jó kedvem lesz, nem mellesleg nagyon finom is ez az ital. Megiszol belőle párat és még mindig semmi. Próbáld ki te is.
2011. szept. 27. 18:38
 2/8 life is beautiful ***** válasza:
ne vigyél túl sok pénz. vagy szólj a haverjaidnak hogy ne hívjanak meg ,akárhogy könyörögsz:D
2011. szept. 27. 18:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Hasonló esete volt az egyik közeli ismerősömnek. Minden bulin állandóan hót részegre itta magát, keverve a piákat. Sokszor veszekedtünk vele, hogy elég égő vele menni, ekkor ígérgette, hogy nem piál annyit stb. Persze ugyan úgy a sárgaföldig itta magát, míg nem egy nap, egy szórakozó helyen, annyira bepiált, hogy kapott egy elég komoly epilepsziás rohamot. A sajnálatos az, hogy mikor elkapta a roham, hátradobta magát és pont az asztal sarkába verte a fejét, aminek maradandó nyoma lett. Mai napig nem tud összefüggően beszélni.
2011. szept. 27. 18:49
 4/8 anonim ***** válasza:
én azt tanácsolom hogy tarts pici szünetet. én is igy voltam aztán kb fél évig nem volt idöm menni sehova, majd eljutottam egy buliba ahol már nem kellet sok pia hogy berugjak, mert elszoktam tölle, amugy csak buliba ittam. mondanom se kell másnap igen rossz volt és meg fogadtam többet soha nem iszom ennyit, nekem ez segitett
2011. szept. 27. 20:24
 5/8 anonim válasza:
Szia! Szerintem találj az alkohol helyett valami mást amitől jókedved lesz, mondjuk csoki, és csak egykét pohárral igyál valami nem túl erőset, és ha nem viszel túl sok pénzt nincs mit elinni xD Meg szerintem a társaságon is nagyon múlik a hangulat. Vagy harmadik esetben csináld azt egy pohár pia 2 pohár víz,vagy narancslé akármi ami alkoholmentes, hidd el a végén annyira teleleszel, hogy nem is tudsz majd inni.
2011. szept. 27. 20:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Figyelj... ha nehéz is, de megkell tanulnod jól érezni magad, alkohol nélkül is... az nem baj, ha iszol, épp elég annyi, hogy kicsit becssípsz, tehát érzed, hogy kicsattansz az "örömtől" hulla részegre "nem szabad" leiini magad, mert egy lánynak szerintem nagyon nem áll jól. én egyszer rúgtam be isten igazából, és azóta sem bírom meginni a pálinkát, egy kortyot sem... tanultam belőle, azóta ha kis csavargás, buli van, csak 2-3 sőrt legurítok, és kész. De alapjában véve, vidám kiegyensúlyozott vagyok, minden nap... 20/F csak te tudsz ezen változtatni... senki sem tud helyetted mérsékletesen italozni. Szia!:)
2011. szept. 27. 21:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Ne igyál egyáltalán, nem nagyon szeretik a férfiak a piás lányokat.
2011. szept. 28. 13:27
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha nem bírod a piát akkor ne igyál!!!Majd Én iszok helyetted....

Én úgy szoktam kontrolálni hogy veszek egy üveg vodkát azt egyedül legyűröm és utána max egy kis pezsi vagy sör...

És akkor van egy éjszakám amikor be vagyok reszelve mint állat de még is tudatosan tudok cselekedni...

2011. szept. 28. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!