Vállalkozói erkölcsi nélkül?
Vállalkozóit állítólag erkölcsi nélkül online ki lehet váltani. Igaz ez? Néznek valamit?
Ill. Pszáf vizsgánál kérnek erkölcsit?
Olyan írjon légyszíves, aki ezt biztosra tudja, köszönöm.
Válalkozó voltam és megvan mind a 2 PSZÁF vizsgám :)
Konkrétan mi érdekel?
A vállalkozóihoz nem kell az erkölcsi de ügyfélkapud az online ügyintézéshez csak azután lesz miután az okmányirodában megcsináltad a vállalkozást.
Ha van konkrét kérdésed privátban szívesen válaszolok.
Már nem kell a vállalkozóihoz az erkölcsi.
Vizsgálatnál sem kérik.
Online is kérheted a vállalkozói adószámot.Ha igazolványt is szeretnél ,akkor az +10 000 Ft és be kell menni személyesen.
Igazolvány nem szükséges csak az adószám ami ingyenes,de célszerű személyesen intézni,hogy megcsinálják neked az ügyfélkaput és felsorolják,hogy milyen adatlapokat kell beküldened az ügyfélkapun keresztül ,esetleg ha boltot is nyitsz,akkor elmondják,hogy milyen további engedélyre van szükséged a helyi önkormányzattól.
Erre sajnos már én is rájöttem... :)
Akkor mindenkitől visszavonnák... A hírek is ma már csak arról szólnak, kit csuktak le, ki ellen indult eljárás. Még jó, hogy ma nem voltam kinn zászlót égetni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!