Én szerelmes vagyok, és ti? Valljatok színt, mondjátok el, ki szerelmes és ki nem..
Figyelt kérdés
2009. máj. 27. 22:23
3/26 anonim válasza:
sajnos igen. :( most szenvedek.
de szerencsére ennek is vége lesz egyszer.
4/26 anonim válasza:
énis szerelmes vagyok de ez egyenlőre egyoldalú igy tiszta szenvedés...
5/26 anonim válasza:
Én is. 11 éve már. Kölcsönös:))
6/26 anonim válasza:
11 éve? "aki két évnél tovább szerelmes, az vagy nem normális, vagy szed valamit." :D vagy csak átment a szerelem önzetlen szeretetbe, és észre sem vette. :) na de a fő a boldogság! :) irigyellek ám nagyon... :)
7/26 anonim válasza:
én már 2 honapja:) de ez sajnos tiltott szerelem, de, hogy miért azt ne kérdezzétek.. elég ha mi ketten tudjuk...
8/26 anonim válasza:
Én szerelmes vagyok, nagyjából 1 éve. :)
9/26 anonim válasza:
Most én is az vagyok, de sajnos nem a megfelelő emberbe, így viszonzatlan marad.
De azért ez is boldoggá tesz. Előtte sokáig nem voltam szerelmes, az nagyon üres érzés volt. Attól már ez is jobb, ez legalább inspirál.
10/26 anonim válasza:
Igen!
(23.08-as! Te már csak tudod, hogy ki mit érez.. Miért olyan elképzelhetetlen ez?! Azért mert neked még nem jött össze, másnak sikerülhet!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!