Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Antiszociális vagyok?

Antiszociális vagyok?

Figyelt kérdés
Nem szoktam eljárni bulizni meg máshova se,mindig otthon ücsörgök.Nem arról van szó,hogy nem akarok,mennél én szivesen,csak nincs kivel/kikkel.Akikkel tudnék menni azokkal meg nem akarok,mert csak b@sztatni tudnak.Nem barátkozom könnyen és nem is vagyok beszédes,szóval akkor antiszociális vagyok,vagy csak a körülöttem lévő embereket kéne "lecserélni"?

2012. jan. 21. 18:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Siman meg tudsz valtozni!
2012. márc. 7. 07:03
 12/12 melvin válasza:
Attól,hogy valaki introvertált még nem feltétlenül kerüli mindenkinek a társaságát.Szép is lenne,ha minden introvertált otthon ülne és a körülötte lévő embereket akarná lecserélni.Abból a pár sorból ítélve önelfogadási,önértékelési gondjaid vannak.El kéne indulni az önismeret útján..Vannak jó könyvek,csoportos foglalkozások,kinezológus is tudna pár oldással segíteni.A lényeg,hogy lépjél valamelyik irányba,szedd össze az akaratodat!A rendben leszel lelkileg,akkor a pozitív kisugárzású embereket fogod bevonzani és szívesen mész majd társaságba meglátod!!
2012. máj. 7. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!