Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Antiszociális vagyok?

Antiszociális vagyok?

Figyelt kérdés
Nem szoktam eljárni bulizni meg máshova se,mindig otthon ücsörgök.Nem arról van szó,hogy nem akarok,mennél én szivesen,csak nincs kivel/kikkel.Akikkel tudnék menni azokkal meg nem akarok,mert csak b@sztatni tudnak.Nem barátkozom könnyen és nem is vagyok beszédes,szóval akkor antiszociális vagyok,vagy csak a körülöttem lévő embereket kéne "lecserélni"?

2012. jan. 21. 18:05
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
15/F
2012. jan. 21. 18:06
 2/12 anonim ***** válasza:
Introvertált vagy, nem antiszociális, hiszen nem utálod az embereket.
2012. jan. 21. 18:09
 3/12 A kérdező kommentje:
az mit jelent?
2012. jan. 21. 18:11
 4/12 anonim ***** válasza:
Befelé fordult; a belső, lelki hatások, élmények iránt érzékeny, fogékony, a külső világtól elforduló (típus).
2012. jan. 21. 18:11
 5/12 A kérdező kommentje:
oké,de ezt hogyan tudnám kezelni?
2012. jan. 21. 18:15
 6/12 anonim ***** válasza:
Ez nem betegség - nem kell kezelni. Vannak extrovertált és introvertált emberek. Te az utóbbi csoportba tartozol.
2012. jan. 21. 18:16
 7/12 A kérdező kommentje:
de nekem nem jó így,én inkább extrovertált szeretnék lenni,ez változhat még vagy örökké introvertált leszek?
2012. jan. 21. 18:18
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Személyiséged alapvető jegyeit nem tudod megváltoztatni, de mivel minden embernek megadatott a szabad akarat, így tudod magadat nevelni. Csak akaraterő kérdése.
2012. jan. 21. 18:19
 9/12 anonim ***** válasza:

Legyel onmagad. Fogadd el ami termeszetesen kijon beloled.

Mindenki azt hiszi, hogy csak az extrovertalt emberek a jok, es mindenki aki masmilyen azzal valami baj van.

Torzitas

2012. jan. 21. 18:37
 10/12 anonim ***** válasza:

Én is antiszociális voltam, bár nem nevezném annak, mert én is otthon ültem a napom annyiból állt, hogy suli, sport és otthon, de jól éreztem magam... ez egészen addig olyan volt, míg nem olyan embereket ismertem meg, akik eljártak szórakozni és sodródtam az árral és mentem/megyek velük. Szóval az állapotod addig fog tartani, míg olyan közegbe nem kerülsz, utána minden megy magától. Egyébként nincs abban semmi rossz, ha az ember nem megy különösebben sehova így bulizás terén, ha teheted, akkor kezdj el sportolni, mert hasznosabb mindennel és kiegyensúlyozottabb leszel és nem rágódsz azon, hogy miért vagyok ilyen, amilyen. Az első lépés az, hogy törődj bele a helyzetedbe és idővel jön a változás

21/F

2012. jan. 21. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!