Ti mit csinálnátok a helyemben?
Szia!
Két dolgot javaslok neked válaszd ki a legmegfelelőbbet.
1. Menj el fősulira és vedd fel a diákhitelt nyugodtan, mert diákként biztosan lesz munkád, mivel a diákmunka nagyon kelendő, így havi 50-60 ezret meg tudsz keresni biztosan, amiből meg tudsz élni. Ha a diákhitelből fel tudsz venni, annyi pénzt, ami elég a tandíjra, akkor szerintem nyugodtan belevághatsz. A feleségem közben azt tanácsolja neked, hogy csakis olyan dolgot tanuljál, amivel külföldön is tudsz munkát kapni.
2. Tanulj ki gyorsban egy jó szakmát, amivel jól lehet keresni és lehet munkát kapni, azután pedig vagy itthon munka mellett csináld meg a fősulit vagy menj külföldre keress egy csomó pénzt néhány év alatt és utána gyere haza és csináld meg a fősulit.
Megjegyzés: a feleségem és én is egyetemet végeztünk és én egyáltalán nem találtam munkát ő meg tulajdonképpen ingyen dolgozik. De az egyetemi végzettségünket egyikünk sem bánja, mert az országban uralkodó áldatlan állapotok sem fognak örökké tartani. Mellesleg az egyetem után és mellett 2 szakmát szereztünk. Ha tényleg ez minden álmod semmiképpen se add fel őket! Remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!