Mit csináljak? Ti mit csinálnátok?
Figyelt kérdés
A mai nap nagyon unalmas volt eddig. A barátnőim se értek rá eljönni velem sehova mert mindegyiknek dolga van. Én meg itthon unatkozom.2011. jan. 15. 12:45
1/4 anonim válasza:
Olvass,vagy mittomén,amit szeretsz.Nézz körül a szobában,hátha találsz valami izgiset.
2/4 anonim válasza:
Gondolkozz el, hogy mi a célod a jövőben. Ehhez tartsd magad! Én megtennék mindent, amit tudnék, ha annyi időm lenne...
Tanulj például, ha már unatkozol. Egész vicces dolog tanulni, mikor azt hiszed, hogy mára már kész vagy.
Üdv.
3/4 anonim válasza:
Gyere el, és rakj rendet nálam, amíg én alszom egyet!
4/4 anonim válasza:
Vezess blogot vagy írj naplót!
A pozitív gondolkodás, az érzelmeid leírása tudományosan jobb közérzetet biztosít!:)
A blogban beszéld ki az osztálytársaidat (álnévvel), vagy azt a furi csajt a suliból, akinek senki nem mer beszólni..:p könnyebb lesz a lelkednek és unaloműzésnek is tökéletes..:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!