Új életet kezdeni külföldről hazaköltözés után. Ti hogy csinálnátok? (középkorú férfi)
Pár év múlva tervezem, hogy visszaköltözöm Magyarországra, vidékre,szüleim városába. A fél életem keményen, "elvont" programozói munkával végigdolgoztam. Az eredmény kettős: annyi tőke, ami szolid életet biztosíthat Magyarországon munka nélkül is, másrészt teljes elmagányosodás, otthon már csak néhány elfoglalt, családos ismerősöm van.
Ha a pénzkereset nem szempont, akkor mi lenne az az érdekes,izgalmas tevékenység,szakma,hobbi, amit középkorú férfiként sem késő elkezdeni (pár éves tanulás belefér) és alkalmas szociális élet, akár mély barátságok kialakítására a 0-ról? Eszembe jutott pl. úszásoktató, zenész, mixer, autós oktató, valamilyen edző, pilóta...
..álmodozzatok velem kicsit, ti mire váltanátok szívesen 3x-en túl?
Hát kell hozzá egy adag mazochizmus, hogy valaki ide visszatérjen...
Az, hogy mi a hobbid, mi köt le ezt ugyebár a válaszolók nem tudhatják.
A baráti kör szervezésben amúgy van ráció. Mindneki magányos, mindenki szégyell kezdeményezni, nehezen megy az ismerkedés.
Én még a 90-es években voltam tagja egy olyannak, hogy "HEPI-szabadidőpartner-klub" Ők szándékosan kerültek minden olyan sztereotíp megnyilvánulást, hogy társkeresőként funkcionálnának, és nem is azok voltak. Havonta rendeztek baráti összejöveteleket, kirándulást, kerti partit, nyarlást stb stb. Párok is jöttek, de volt, aki sikerrel használta társkeresésre, mert bár nem az volt, kimondottan alkalmas volt arra is.
Egy ilyesféle mozgalmat elindítani nem is kell különösebben tőke, nem is a pénzről kell, hogy szóljon a dolog. És erre lenne igény szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!