Mit kéne tennem ha rájöttem hogy nincs értelme az életemnek?
Figyelt kérdés
16éves anarchista vagyok 2évig elég kemény szinten drogfüggö voltam.. nemtudok szerezni magamnak barátnöt a minap rontottam el egyet nagyon(az elmult fél évben 3at..). Elgondolkodtam és már tudom hogy valoszínüleg soha nemlesz belölem senki barátaim is alig vannak de ök legalabb igaz barátok és melettem vannak mindenben. De már nemérzem azt hogy lenne bármiert is élnem. És kérem olyan emberek ne irjanak akik csak oltani és butulni képesek! köszönöm elöre is!2009. máj. 27. 00:55
11/13 anonim válasza:
Elozo volnek, akkor hat orulok, uj elet kezdodik, ezt ne hagyd veszni. Irigyellek, olyan fiatal vagy meg, es annyi minden var rad, ha ugyes vagy, es ha szar is minden, de nem adod fel jo lesz minden.
12/13 A kérdező kommentje:
hát igen:) szal kivanj sok szerencset:)
2009. jún. 14. 16:41
13/13 anonim válasza:
16évesen 2évig voltál drogfüggő, ezekután a pár napos depressziórohamokon már meg se lepődök...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!