Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit kéne tennem ha rájöttem...

Mit kéne tennem ha rájöttem hogy nincs értelme az életemnek?

Figyelt kérdés
16éves anarchista vagyok 2évig elég kemény szinten drogfüggö voltam.. nemtudok szerezni magamnak barátnöt a minap rontottam el egyet nagyon(az elmult fél évben 3at..). Elgondolkodtam és már tudom hogy valoszínüleg soha nemlesz belölem senki barátaim is alig vannak de ök legalabb igaz barátok és melettem vannak mindenben. De már nemérzem azt hogy lenne bármiert is élnem. És kérem olyan emberek ne irjanak akik csak oltani és butulni képesek! köszönöm elöre is!
2009. máj. 27. 00:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom nem csak az a gond, hogy nincs barátnőd.Miért gondolod amúgy, hogy nem lesz belőled semmi?Szerintem ez csak akarat kérdése (najó meg pénzé is igaz). Fel a fejjel sajna nekem sem jött össze még barátnő de nem szabad feladni.Próbálj találni egy hobbit.

Amúgy honnan írsz?

19/F

2009. máj. 27. 01:39
 2/13 A kérdező kommentje:
győrből és te?
2009. máj. 27. 06:52
 3/13 anonim ***** válasza:
96%

keress más értelmet az életednek, pl sport.

ha görcsösen akarsz b.nőt akkor biztos nem fog összejönni, próbálj meg lazulni.az hogy 16 évesen nem jön össze, az még nem a világ vége. ha majd 26 éves korodra sem, akkor kezdj el aggódni.addig meg no para.

egyébként fél év alatt 3 lány állt le veled (attól független hogy elb.asztad) az azért elég biztató.

2009. máj. 27. 08:36
 4/13 anonim válasza:
13%

Szia

Biztos nem lehet egyszerű az életed.Céltalanul éldegélni valóban elszomorító.

Viszont van egy régi könyv a Biblia amely segíthet meglátnod életed célját. Segítségével boldogabb ember lehetsz,reményt adhat és segíthet vonzó tulajdonságok kiépítésében. Biztos vagyok benne hogy számodra is hasznos lenne ha megismernéd ezt a könyvet.

2009. máj. 28. 16:22
 5/13 A kérdező kommentje:
szia köszönöm a valászod, 8 évig katolikus suliba jártam, tudom mi a Biblia de én teljes mértékben elvetek mindenféle vallást. Tudom sok embernek "használt" már de én nemhiszek benne...
2009. máj. 28. 17:46
 6/13 anonim válasza:

Köszi a reagálást megértem hogy így gondolkozol. A Bibliát sajnos gyakran összekeverik a vallásokkal és ezért elvetik ami valjuk be érthető is.Csupán kevesen tudják mennyi érv szól a Biblia mellett a történelem, a tudomány,az orvostudomány és az erkölcs tekintetében.

De ha a fenmaradását nézzük az is megdöbbentő.

Annak ellenére hogy összes példányát el akarták pusztítani a vallás hitbuzgó képviselői még a mai napig megtalálható az otthonok 90 %- ában és a kezünkbe foghatjuk.

Ha érdekel miért különleges könyv a Biblia és van e reális ok hinni a hitelességében szívesen írok neked erről ha megadod az elérhetőséged? Hiszen úgy gondolom ha eddig semmi sem segített hogy jobban érezd magad egy próbát megér.

2009. máj. 29. 06:39
 7/13 A kérdező kommentje:
én nem keverem össze tudom mi az.. jo ideig még hittem is abban hogy lehet barmi értelme de túl sok olyan dolgot éltem már át amiután meg te is igy gondolkodnál hiaba a 10 jo ember ha ottvan mellete a 100rossz..
2009. máj. 29. 14:22
 8/13 anonim válasza:
0%
Való igaz a sok rossz elkeseríthet. Az is igaz nem változtathatsz meg embereket. De ha neked van erkölcsi tartásod az sokat segíthet. Gondolj arra az alapelvre: "ahogy akarod hogy veled bánjanak te is úgy bánj másokkal" Máté 7:12 Lehet nem történik csoda, de jobban fogod magad érezni ha a magadét megteszed.
2009. jún. 9. 16:37
 9/13 anonim ***** válasza:

Hehe, en megertelek en 7 evig jartam egyhazi suliba, es epp eleg is volt ennyi a szentbeszedbol. Isten, es az o baranyborbebujt ellensegei....:) Drogfuggo is voltam, alkoholista is meg ilyesmi. Nem vagy egyedul a celtalansagoddal, velem tobbszor is elofordult, hogy kacerkodtam a gondolattal, h mi lenne ha egyszeruen meghalnek, hisz ugysincs minek elni. Arra jutottam, h igazabol semmi kulonos nem tortenne, en meghalnek, paran siratnanak, lenne temetes, kaja-pia, konnyes szemek, aztan, mindenki hazamegy, kicsit pityeregnek meg aztan elfelejtenek. Ez sem tetszett. Ahogy a jo oreg Csernus mondana: Hiaba dugod a fejed a homokba, attol az elet meg jon es seggbebasz. Az h nem talalod a helyed a vilagban, az azt jelenti, h meg nem ettel meg semmilyen szart, amit a szadba tettek, immunis vagy a szokasos tomeghujito marketing dumakra, penz, siker karierr.... Baromsag. Te a boldogsagodat keresed. Tavol all toled a vallasi mizeria, mert nem nagyon fogadod el, h valaki csak ugyni megmondja h mi a jo, es mi nem. Ez jo, mert Te akarsz donteni, es nem bizod ezt Szent Peterre, vagy Mozesre.

Jok az alapjaid, sztem ne felj, csak arrol van szo, h nem akarsz ugy elni mint egy hangya. Elj inkabb ugy mint egy farkas, keresd meg a falkad, es a zsakmanyod. Ha egyedul vagy, csak szimatolj, vannak meg hasonszoruek mintTe.

2009. jún. 13. 00:29
 10/13 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! igazabol ugyerzem most talaltam egy uj "falkát" akik olyanok mint én és ennek nagyon örulok remélem az a társaság tényleg az amit kerestem... meg van két lány aki ugy teccik:O meg tgnap ö melegitett miközben hazakisertem hajnalban:):$ vége a sulinak uj élet kezdödott.. és most nemlesz punnyadás ezen a nyáron élni akarok rendesen!!!
2009. jún. 13. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!