Mit kéne tennem ha rájöttem hogy nincs értelme az életemnek?
Gondolom nem csak az a gond, hogy nincs barátnőd.Miért gondolod amúgy, hogy nem lesz belőled semmi?Szerintem ez csak akarat kérdése (najó meg pénzé is igaz). Fel a fejjel sajna nekem sem jött össze még barátnő de nem szabad feladni.Próbálj találni egy hobbit.
Amúgy honnan írsz?
19/F
keress más értelmet az életednek, pl sport.
ha görcsösen akarsz b.nőt akkor biztos nem fog összejönni, próbálj meg lazulni.az hogy 16 évesen nem jön össze, az még nem a világ vége. ha majd 26 éves korodra sem, akkor kezdj el aggódni.addig meg no para.
egyébként fél év alatt 3 lány állt le veled (attól független hogy elb.asztad) az azért elég biztató.
Szia
Biztos nem lehet egyszerű az életed.Céltalanul éldegélni valóban elszomorító.
Viszont van egy régi könyv a Biblia amely segíthet meglátnod életed célját. Segítségével boldogabb ember lehetsz,reményt adhat és segíthet vonzó tulajdonságok kiépítésében. Biztos vagyok benne hogy számodra is hasznos lenne ha megismernéd ezt a könyvet.
Köszi a reagálást megértem hogy így gondolkozol. A Bibliát sajnos gyakran összekeverik a vallásokkal és ezért elvetik ami valjuk be érthető is.Csupán kevesen tudják mennyi érv szól a Biblia mellett a történelem, a tudomány,az orvostudomány és az erkölcs tekintetében.
De ha a fenmaradását nézzük az is megdöbbentő.
Annak ellenére hogy összes példányát el akarták pusztítani a vallás hitbuzgó képviselői még a mai napig megtalálható az otthonok 90 %- ában és a kezünkbe foghatjuk.
Ha érdekel miért különleges könyv a Biblia és van e reális ok hinni a hitelességében szívesen írok neked erről ha megadod az elérhetőséged? Hiszen úgy gondolom ha eddig semmi sem segített hogy jobban érezd magad egy próbát megér.
Hehe, en megertelek en 7 evig jartam egyhazi suliba, es epp eleg is volt ennyi a szentbeszedbol. Isten, es az o baranyborbebujt ellensegei....:) Drogfuggo is voltam, alkoholista is meg ilyesmi. Nem vagy egyedul a celtalansagoddal, velem tobbszor is elofordult, hogy kacerkodtam a gondolattal, h mi lenne ha egyszeruen meghalnek, hisz ugysincs minek elni. Arra jutottam, h igazabol semmi kulonos nem tortenne, en meghalnek, paran siratnanak, lenne temetes, kaja-pia, konnyes szemek, aztan, mindenki hazamegy, kicsit pityeregnek meg aztan elfelejtenek. Ez sem tetszett. Ahogy a jo oreg Csernus mondana: Hiaba dugod a fejed a homokba, attol az elet meg jon es seggbebasz. Az h nem talalod a helyed a vilagban, az azt jelenti, h meg nem ettel meg semmilyen szart, amit a szadba tettek, immunis vagy a szokasos tomeghujito marketing dumakra, penz, siker karierr.... Baromsag. Te a boldogsagodat keresed. Tavol all toled a vallasi mizeria, mert nem nagyon fogadod el, h valaki csak ugyni megmondja h mi a jo, es mi nem. Ez jo, mert Te akarsz donteni, es nem bizod ezt Szent Peterre, vagy Mozesre.
Jok az alapjaid, sztem ne felj, csak arrol van szo, h nem akarsz ugy elni mint egy hangya. Elj inkabb ugy mint egy farkas, keresd meg a falkad, es a zsakmanyod. Ha egyedul vagy, csak szimatolj, vannak meg hasonszoruek mintTe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!