Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 20 évesen hol is kellene...

20 évesen hol is kellene tartanom?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok, van 8 általánosom.Befejezetlen szakiskolai tanulmány!Kis kiindulópontokra lenne szükségem, hogy mit is kezdjek magammal..Régebben nem gondoltam volna, hogy itt tartok ennyi évesen ahol most(sehol). De nincs ötletem, hogyan is lábaljak ki ebből! Normális építőjellegű válaszokat szeretnék kapni!
2012. jan. 12. 05:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Mindenképpen kell suliba menned, letenni az érettségit, majd szakmát tanulni, mert ezek nélkül szó szerint egy nagy nulla vagy. ha meg nem akarsz suliba járni akkor még dolgozni se fognak felvenni, hisz semmihez sem értesz és 8 általánossal kitörölheted a fenekedet. Vagy esetleg utcaseprő, vagy még az annál is szarabb munkákat akarod végezni, mert így csak ezekre fogja futni.
2012. jan. 12. 10:31
 12/16 anonim ***** válasza:
Mintha csak magamat olvasnám, leszámítva, hogy én 21 vagyok.
2012. jan. 12. 11:07
 13/16 A kérdező kommentje:

ma 11:07

21 leszek ebben az évben...

2012. jan. 12. 11:29
 14/16 A kérdező kommentje:

Antonini válasza:

Hát de ott a böki, hogy mit, hogy!?

2012. jan. 12. 11:30
 15/16 A kérdező kommentje:

- válasza! :D

Antonini:

Én ugye most már csak estire tudok beiratkozni?

2012. jan. 12. 11:35
 16/16 A kérdező kommentje:
Estire tudok menni érettségizni.Azon gondolkodtam ha érettségizek onnan mennyi esély van fő suli vagy valami?
2012. jan. 12. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!