Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Cigisek, kezdte valaki 17 évesen?

Cigisek, kezdte valaki 17 évesen?

Figyelt kérdés

Vagy e kor táján kezdte valaki ? Mennyi ídő telt el azóta, megbántátok-e, segített-e valamiben ? Volt esetleg előnye, hogy nekifogtatok cigarettázni vagy csak úgy menőségből tettétek vagy mert otthon láttátok ?

Érdekelne, ugyanis én nemrég töltöttem be a 17 éves életkort és úgy érzem, hogy szépen lassan a cigaretta kezd hozzánőni a kezemhez. Még távol vagyok attól, hogy napi függőséget érezzek iránta, de kezdem élvezni, kezdem szeretni az illatát, azt az érzetet amit nyújt amikor beleszívok és azt a leheletet amit kölcsönöz amiután elszívtam. Nálunk senki sem cigarettázik amúgy.

Köszi előre is a válaszokat !

2011. dec. 31. 15:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Én 16 évesen kezdtem, most 19 vagyok és jövőre nem szeretnék elszívni egy szálat sem.
2011. dec. 31. 15:33
 2/8 anonim ***** válasza:
igen én akkor lettem láncdohányos...de már bánom, egy év alatt keményen rászoktam :(( most 18 vagyok, de jövöre le kell tenem :D
2011. dec. 31. 16:48
 3/8 anonim ***** válasza:
és tudja valaki otthon? hogy reagáltak rá? nálunk se szívja senki (ezért kérdem, nálad hogy reagáltak-reagálnának szerinted) de én néha szoktam...
2011. dec. 31. 17:18
 4/8 A kérdező kommentje:
hát úgy csinálom,hogy ne tudják meg,nyilván
2011. dec. 31. 17:19
 5/8 anonim ***** válasza:
és ha mégis? szerinted akkor?
2011. dec. 31. 17:23
 6/8 zkriszti3 ***** válasza:
15 évesen kezdtem, a gyerekem már nagykorú de szívom most is. Te ne kövesd el ugyanezt a hibát.
2011. dec. 31. 19:33
 7/8 anonim válasza:

én nemrégóta cigizek,és tulajdonképpen nem is mondom ki,hogy cigizek,mert sajnos sok korunkbeli csak keménykedésből,menőségből csinálja. Nem vagyok rá büszke,de hihetetlen jól tud esni suli előtt,suli után,koncerten.Engem egyébként az életmódom vitt rá,a pénteki-szombati rockkoncertek..bánni bánom picit,mert a zsebpénzemből elég sokat elvisz,meg lehet nem túl szép dolog egy lánytól(bár ez kevésbé érdekel)..

nálunk apukám cigizett régen,de már letette,tesóm néha-néha,én pedig megoldom. elmegyek sétálni,vagy kiülök az ablakba,közben úgy,hogy anyukám távolról kiszúrja ha söröztem,vagy cigiztem.

hát ilyen az élet..azért 1ezres sok érte..

17L

2012. jan. 2. 17:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Én mikor katona voltam (18 évesen) akkor szoktam rá, de azóta leszoktam. Jött a gyerek, mondom leteszem. Bár mikor hazamentem és anyám látja hogy bagózok kicsit be volt pöccenve, de apám lenyugtatta hiszen ő is a seregben szokott rá. Amúgy szerintem mindenki így kezdi ahogy te, jobb most leállni. Jobbat alszol, nem kapkodsz a levegő után, nem vagy büdös, nem sárgák a fogaid.
2012. jan. 2. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!