Cigisek, kezdte valaki 17 évesen?
Vagy e kor táján kezdte valaki ? Mennyi ídő telt el azóta, megbántátok-e, segített-e valamiben ? Volt esetleg előnye, hogy nekifogtatok cigarettázni vagy csak úgy menőségből tettétek vagy mert otthon láttátok ?
Érdekelne, ugyanis én nemrég töltöttem be a 17 éves életkort és úgy érzem, hogy szépen lassan a cigaretta kezd hozzánőni a kezemhez. Még távol vagyok attól, hogy napi függőséget érezzek iránta, de kezdem élvezni, kezdem szeretni az illatát, azt az érzetet amit nyújt amikor beleszívok és azt a leheletet amit kölcsönöz amiután elszívtam. Nálunk senki sem cigarettázik amúgy.
Köszi előre is a válaszokat !
én nemrégóta cigizek,és tulajdonképpen nem is mondom ki,hogy cigizek,mert sajnos sok korunkbeli csak keménykedésből,menőségből csinálja. Nem vagyok rá büszke,de hihetetlen jól tud esni suli előtt,suli után,koncerten.Engem egyébként az életmódom vitt rá,a pénteki-szombati rockkoncertek..bánni bánom picit,mert a zsebpénzemből elég sokat elvisz,meg lehet nem túl szép dolog egy lánytól(bár ez kevésbé érdekel)..
nálunk apukám cigizett régen,de már letette,tesóm néha-néha,én pedig megoldom. elmegyek sétálni,vagy kiülök az ablakba,közben úgy,hogy anyukám távolról kiszúrja ha söröztem,vagy cigiztem.
hát ilyen az élet..azért 1ezres sok érte..
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!