Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 20 évesen hol is kellene...

20 évesen hol is kellene tartanom?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok, van 8 általánosom.Befejezetlen szakiskolai tanulmány!Kis kiindulópontokra lenne szükségem, hogy mit is kezdjek magammal..Régebben nem gondoltam volna, hogy itt tartok ennyi évesen ahol most(sehol). De nincs ötletem, hogyan is lábaljak ki ebből! Normális építőjellegű válaszokat szeretnék kapni!
2012. jan. 12. 05:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
tanulj valami szakmát, érettségizz le. Aztán majd meglátod.
2012. jan. 12. 06:33
 2/16 A kérdező kommentje:
De pl.: leérettségiznék, onnan lenne esély valami pl.: főiskolára menni vagy valami hasonló?Itt gondolok arra, hogy érettséginél informatikából is és azzal valahogyan főiskola vagy valami?
2012. jan. 12. 07:09
 3/16 anonim ***** válasza:
Fejezd be a sulit, szerezz egy szakmát és dolgozz benne. Csinálj egy nyelvvizsgát, majd még egyet, közben/utána nézhetsz valami fősulit is, h jelentkezz.
2012. jan. 12. 07:10
 4/16 A kérdező kommentje:
Na de ott tartok, hogy no suli... Elkezdtem egy estit csak abba maradt..Saját zsebből kellett volna fizetnem csak munkát nem találtam és így abba maradt.
2012. jan. 12. 07:18
 5/16 anonim ***** válasza:
20 évesen 8 általánossal tényleg nem tartasz sehol! Hogy hogy nem jársz középiskolába?
2012. jan. 12. 07:42
 6/16 A kérdező kommentje:
Szakmunkásba jártam aztán gondok jöttek én meg "menekültem" előlük...Utána lett estis, azt nem tudtam fizetni.Így van egy káosz:S Semmi se úgy sikerül ahogy kellene..Mintha minden ellenem lenne..Minden az elején jól alakult és utána egy váratlan dolog és minden káoszba torkollik:S Így tartok ott ahol tartok
2012. jan. 12. 07:48
 7/16 anonim ***** válasza:

szzia!

szerintem menj el egy egy pályaorientációs tanácsadóhoz

ő sokkal specializáltabban tud neked segíteni akár csoportos akár egyéni tanácsadási formában!!!

mi itt mindenféléket javasolhatunk de sokféle tényező befolyásolhatja h mi a jó neked

sztem egy szakember ebben segíthet!

ingyenes lehetőségek is vannak

2012. jan. 12. 07:59
 8/16 A kérdező kommentje:
De ha már szakértő akkor remélem azt is megfogja mondani miért nem sikerül semmi se úgy mint ahogyan kellene:D
2012. jan. 12. 08:14
 9/16 anonim ***** válasza:

igen egy többalkalmas tanácsadási folyamat során rengeteg olyan dologra fény derül és tudatosodik benned amire nem is gondoltál

nem a szakértő fogja megmondani neked, hanem te magad fogsz rájönni a foglalkozások után h mi nem stimmel

amúgy a pályaorientációs tanácsadó nem pszichológus de neked nem is az kell!!

szóval sztem keress fel egy ilyen tanácsadót!

2012. jan. 12. 08:18
 10/16 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat!
2012. jan. 12. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!