Én ezt nem bírom?!

Figyelt kérdés

Nem rég szakítottam a barátommal, és azóta néhány barátja (akik mellesleg az én barátaim is voltak)állandóan ler*bancoz meg lek*rváz mindenki előtt.Én az ilyen dolgokat egész jól tűröm, de fizikailag már teljesen össze vagyok esve..Szoktak beszólogatni is.

Ezen kívül egy ideje ismerek egy fiút, akivel majdnem összejöttem, de aztán mégse, mert más kellett neki..én még mindig szeretem. :\

Ötletek esetleg?Mit csináljak máshogy?Hogyan kezeljem a beszólásokat?

2012. jan. 10. 23:44
 1/5 anonim ***** válasza:

"Nem rég szakítottam a barátommal, és azóta néhány barátja (akik mellesleg az én barátaim is voltak)állandóan ler*bancoz meg lek*rváz mindenki előtt.Én az ilyen dolgokat egész jól tűröm, de fizikailag már teljesen össze vagyok esve..Szoktak beszólogatni is.

Ezen kívül egy ideje ismerek egy fiút, akivel majdnem összejöttem, de aztán mégse, mert más kellett neki..én még mindig szeretem. :\ "

És még csodálkozol.... Egyébként ne foglalkozz velük, ennyi. Ha szerinted nem vagy ribanc, akkor nem kellene, hogy zavarjon. :)

2012. jan. 11. 10:27
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem igazán tudsz mit tenni ellene, a kibírás nem opcionális, hanem az egyetlen lehetőséged.

Fontos tudnod, hogy sok ember válik ilyenné szakítás után, és nem csak az adott ember, hanem a barátai is. Változtatni nem tudsz és ne is próbálj, mert azzal csak azt mutatod, hogy mennyire zavar téged a helyzet és ezért még jobban fognak szekálni téged. A céljuk a bosszantás végülis.

Azért, hogy te is könnyebben átvészeld ezt az ídőszakot, illetve azért, hogy hamarabb megszűnjön ez az állapot, próbáld meg hanyagolni őket, levegőnek nézni őket és nem foglalkozni azzal, amit mondanak. Nehéz lesz, de a legrosszabb amit tehetsz ilyen esetben az az, hogy felvedd amit mondanak és netán elkezdjél még pityeregni is vagy szomorkodni emiatt.

2012. jan. 11. 11:14
 3/5 Coláskupak válasza:

Verd meg őket szeneslapáttal.

A poént félre téve,vágj nekik vissza,de úgy hogy többet ne baztassanak.

2012. jan. 11. 13:33
 4/5 A kérdező kommentje:
Amit kihagytam:az exem öngyilkos akar lenni mert ő nagyon szeret..a suliban néhányan gyilkosnak hívnak. :// pff..a cigányok szokták így hívni a kutyájukat.
2012. jan. 11. 19:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz velük! Max. köszönsz, ha úgy adódik a helyzet, és annyi. Én férfi létemre elitélem az ilyen szemét viselkedést. Mutasd meg, hogy te több vagy annál! Azért szerintem ha van olyan ismerősöd, akihez fordulhatsz ilyenkor, beszélgess vele erről is.
2012. jan. 12. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!