Képes vagyok szeretni? Mi lenne a helyes?
Szociopata vagyok, ez tény. Az évek alatt kifejlesztettem egy "elbűvölő" személyiséget, ami könnyűvé tette a beilleszkedést az emberek közé. Annyira jól hamisítom meg az érzelmeket, hogy néha már én is elhiszem, amit mondok, vagy hogy hátsószándék nélkül teszem, amit teszek. Pedig valójában sosem cselekszem önzetlenül, minden jótettnek megvolt a maga szerepe a játékomban. Ebből kifolyólag minden kapcsolatom érdekkapcsolat. Eddigi jó is volt minden, viszont megismerkedtem egy nővel, aki csinos és kedves. Már több mint 2 éve vagyunk együtt és elég nyilvánvaló utalásokkal adja tudtomra, hogy azt szeretné, ha megkérném a kezét. Nincs is ezzel különösebb problémám, de tudom hogy előbb-utóbb az álarc mögé látna és elborzadna, ezzel pedig tönkretenném az életét.
Van rá esély, hogy képes vagyok bármilyen érzelmet is produkálni?
Ha nem lennének érzéseid, akkor nem érdekelne, hogy tönkreteszed az életét. Ebből kifolyólag vannak.
Már csak ezt kellene eldöntened, hogy ez sajnálat, vagy aggodalom a csaj felé. Ha ezt tudod, majd tudni fogod, hogy elvedd-e :D
Ismertem én is ilyen embert, aki megtanulta az érzelmeket.
És van egy kissé autista ismerősöm, dettó ugyanez.
Az első esetben a felesége sem tudja, hogy ő ilyen, de a munkájába temetkezik, mert unja a szerepjátszaást.
A második esetben pedig tudja a környezete, hogy milyen, ő is próbál valamit tenni, amire képes, meg a környezete is.
Én emondanám az igazságot a hölgynek, és döntsön ő. Valószínűleg hideg zuhany lesz, viszont igaza van a kérdezőnek, ha az illető nem 70-es IQ-val rendelkezik, akkor előbb-utóbb leesik az álarc, mert nem lehet folyamatosan 100%-on fenntartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!