Képes vagyok szeretni? Mi lenne a helyes?
Szociopata vagyok, ez tény. Az évek alatt kifejlesztettem egy "elbűvölő" személyiséget, ami könnyűvé tette a beilleszkedést az emberek közé. Annyira jól hamisítom meg az érzelmeket, hogy néha már én is elhiszem, amit mondok, vagy hogy hátsószándék nélkül teszem, amit teszek. Pedig valójában sosem cselekszem önzetlenül, minden jótettnek megvolt a maga szerepe a játékomban. Ebből kifolyólag minden kapcsolatom érdekkapcsolat. Eddigi jó is volt minden, viszont megismerkedtem egy nővel, aki csinos és kedves. Már több mint 2 éve vagyunk együtt és elég nyilvánvaló utalásokkal adja tudtomra, hogy azt szeretné, ha megkérném a kezét. Nincs is ezzel különösebb problémám, de tudom hogy előbb-utóbb az álarc mögé látna és elborzadna, ezzel pedig tönkretenném az életét.
Van rá esély, hogy képes vagyok bármilyen érzelmet is produkálni?
Túl sok Dextert nézel.....
(Amúgy ha ilyen sz.r véleménnyel vagy magadról és már nősülési korban vagy, azt mondd meg nekem, hogy életed huszonx éve alatt miért nem mentél el ezzel pszichológushoz/pszichiáterhez?) Itt az ideje.
3-nak
A pszichopátia gyógyítható terápiával ás pszichotrop szerekkel. A szociopátia nem gyógyítható.
Néha örülnék,ha ilyen képeségekkel rendelkeznék,pont az ellenkezője vagyok,túl öszinte,szókimondó és képtelen vagyok leplezni a rossz kedvemet,vagy ha bajom van.
De gondolkozz el,ha már 2 éve így megy,talán ez is te vagy,csak a személyiséged egy másik oldalról.Ha ennyi ideje vagytok együtt,akkor azért "tetted a szépet" neki,mert elakartad nyerni a tetszését és a szeretetét,ezt nem hiszem hogy csak szimplán kedvtelésből,unaloműzésből csináltad,tehát csak mélyebben magadba kell nézned és előkeresni a szeretetet,amit a hölgy iránt érzel,ott van az,csak hagyni kell előjönni,nem szabad elfojtani.
atya világ mik vannak :| hogy tudtad elhitetni vele eddig hogy szeretted?
egy nő azért érzi ha szeretik. te vagy tényleg túl sok dextert néztél vagy basszus nem tudom
szegény nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!