Xd012345 kérdése:
Miért érzem olyan levertnek magAM suli alatt?
Figyelt kérdés
2012. jan. 7. 20:47
2/6 anonim 

válasza:

tanulás, h.lyék között kell lenni, korán kell kelni, stressz a felelés és dogák miatt, a tanárok h.lyék.. elég sok oka van. én is így vagyok vele.
4/6 M@x 

válasza:

Hát nem tudom de azt vettem észre hogy matekon az összes csaj rosszabul néz ki mint általában... :D
5/6 anonim 

válasza:

Folyton izgulni kell valami miatt, amit előbb is írták: stressz. Én is kivagyok már miatta. Főleg a felvételizés aggaszt, hogy mégis mi lesz belőlem?!
6/6 anonim 

válasza:

Általában a sulis ídőszak mindenki számára frusztrálóbb, mint a vakáció. Egyrészt a tanulási követelmények miatt, másrészt az emberek miatt akiknek a társaságát nem te választod meg, mégis kénytelen vagy 6-7 órát eltölteni velük.
Próbálj meg a tanulásra koncentrálni, ezenkívül rendszeresen sportolni, megfelelő mennyiségben pihenni és olyan emberekkel is tölteni az ídőt, akikkel jól érzed magad. Illetve a hobbijaidról se feledkezz meg. Akkor csap le valakire leginkább a stressz, ha robot lesz belőle, ezért ezt próbáld elkerülni. Ezenkívül LAZÍTS, az életben lesznek stresszesebb ídőszakok is, megkell tanulnod kezelni a helyzetet ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!