Énekesnő szeretnék lenni, hogy kezdjem?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok és énekesnő szeretnék lenni, de itt nincs rá lehetőségem. Nem járok énektanárhoz, itthon fejlesztem magam, feléneklem a számokat és meghallgatom, és van pár, ami jól sikerült, de sajnos lámpalázas vagyok, mert még sehol nem léptem fel - ezt hamar le tudnám küzdeni.
Főleg bárokban akarok énekelni, de nem tudom hol kezdjem.
2012. jan. 7. 20:31
1/3 anonim válasza:
Bocsi, ha azt írom, hogy sok fürdőszobában éneklő lány képzel túl sokat magáról. Hányan hitték, hogy jó amit csinálnak, aztán koppantak pl. a X-faktorban, Megasztárban. Nagyon fontos, hogy valaki más, lehetőleg nem családtag mondja azt Rólad, hogy tehetséges vagy. Szerintem próbálkozz karaoke bulikban, bárokban. Ha ott is sikert aratsz, érdemes foglalkozni evvel.
2/3 A kérdező kommentje:
Barátok már mondták, hogy jól éneklek. Karaoke bárra már gondoltam, azt hiszem ha legközelebb nagy városba megyek meglátogatok egyet. És onnan hogyan tovább?
2012. jan. 7. 20:51
3/3 anonim válasza:
..."Ha ott is sikert aratsz, érdemes foglalkozni evvel."...
tehát,Előbb arass sikert, majd ráérsz aztán ezen gondolkozni:)
Neten van fönnt vhol vmi amit te énekelsz? Kivácsi lennék rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!