Van értelme élni, ha az ember nem boldog?
Aha, szóval te tudod, hogy három hét múlva leállsz a karatéval, ha elkezded. Oké. Akkor csináld három hétig. Vagy annak nincs értelme?
Valaki írta előttem, hogy milyen szép célkitűzés lehet, ha valaki magát a boldogságot akarja elérni. Szerintem oda sok apró cél vezet el, és sok kis örömteli pillanat, tehát maga az élet, és nem valami végeláthatatlan, mennybe vezető létra..
És még valami. Sokszor egy buta kis beszélgetés is jobb mint a semmi, hidd el. Ezt lehet, hogy az osztálytársaid már tudják..
Én is így voltam.
De aztán mindennap csináltam valamit, amit eddig sosem.
Ha elbeszélgetsz valakivel az utcán, már nem fogod Magad olyan magányosnak érezni
Szia!
Kérlek add meg magadnak az esélyt arra, hogy boldog legyél, hogy örömöt találj az életben!! Még annyi minden áll előtted, sok év sok tapasztalat, rengeteg dolgot kell még megismerned és biztos lenne ami örömöt okozna :) Ha ezt megakadályozod soha nem tudod meg mitől fosztottad meg magad.
Csak ennyit akartam mondani... és hogy semmi nem lehetetlen, csak higgy benne :)
Ehelyett inkább tennél ellene...
"Nincs lehetetlen csak tehetetlen" :)
Valami biztos érdekel téged, keress hasonló érdeklődésű embereket, annyira különbözőek vagyunk, hogy meg kell találnod a hozzád valót :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!