Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van értelme élni, ha az ember...

SEXKÉRDÉS kérdése:

Van értelme élni, ha az ember nem boldog?

Figyelt kérdés
Nem tudom mi értelme még élnem...
2011. dec. 18. 21:40
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:

Aha, szóval te tudod, hogy három hét múlva leállsz a karatéval, ha elkezded. Oké. Akkor csináld három hétig. Vagy annak nincs értelme?

Valaki írta előttem, hogy milyen szép célkitűzés lehet, ha valaki magát a boldogságot akarja elérni. Szerintem oda sok apró cél vezet el, és sok kis örömteli pillanat, tehát maga az élet, és nem valami végeláthatatlan, mennybe vezető létra..

És még valami. Sokszor egy buta kis beszélgetés is jobb mint a semmi, hidd el. Ezt lehet, hogy az osztálytársaid már tudják..

2011. dec. 21. 23:23
 32/49 A kérdező kommentje:
Persze, én is elvagyok velük, és beszélgetek róluk kevésbé értelems témákról, de annyira egyikükkel sem tudok olyan jól elbeszélgetni, hogy komolyabb barátokká alakuljanak.. az a pár barátom aki van, azokkal mindegyikkel jól el tudok lenni... csak ritkán találkozom velük...
2011. dec. 22. 14:32
 33/49 anonim válasza:

Én is így voltam.

De aztán mindennap csináltam valamit, amit eddig sosem.

Ha elbeszélgetsz valakivel az utcán, már nem fogod Magad olyan magányosnak érezni

2011. dec. 26. 00:02
 34/49 A kérdező kommentje:
Nem sok emberrel lehet beszélgetni errefelé.. :S
2011. dec. 26. 00:49
 35/49 anonim válasza:
Mindenképpen!!! Én ismerek egy olyan hölgyet akit a férje elhagyott azóta nem is lett senkir.Még régen,meghalt a fia pár hónap után a lánya halt meg rákban.Az unókája apja egy hatalmas ...... Nem engedi az apa, hogy találkozzon az unoka a nagymamával azaz a hölggyel!!! És ilyen meg sem fordult a fejében!!!!!!
2011. dec. 27. 19:12
 36/49 anonim ***** válasza:
Nincs értelme. Az én életemnek sincsen értelme...
2012. jan. 15. 20:40
 37/49 A kérdező kommentje:
Nekem sosem lesz senkim aki szeret... 3 nap múlva töltöm a 18. szülinapomat, szerintem kinyírom magamat a szülinapomon..
2012. jan. 16. 15:41
 38/49 anonim ***** válasza:

Szia!

Kérlek add meg magadnak az esélyt arra, hogy boldog legyél, hogy örömöt találj az életben!! Még annyi minden áll előtted, sok év sok tapasztalat, rengeteg dolgot kell még megismerned és biztos lenne ami örömöt okozna :) Ha ezt megakadályozod soha nem tudod meg mitől fosztottad meg magad.

Csak ennyit akartam mondani... és hogy semmi nem lehetetlen, csak higgy benne :)

2012. jan. 20. 15:47
 39/49 A kérdező kommentje:
Semmi értelme, számomra ez a szó, hogy öröm már nem létezik... Minden egyes pillanat amit a földön töltök csak fájdalommal önt el...
2012. jan. 20. 20:03
 40/49 anonim ***** válasza:

Ehelyett inkább tennél ellene...

"Nincs lehetetlen csak tehetetlen" :)

Valami biztos érdekel téged, keress hasonló érdeklődésű embereket, annyira különbözőek vagyunk, hogy meg kell találnod a hozzád valót :)

2012. jan. 22. 11:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!