Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van értelme élni, ha az ember...

SEXKÉRDÉS kérdése:

Van értelme élni, ha az ember nem boldog?

Figyelt kérdés
Nem tudom mi értelme még élnem...
2011. dec. 18. 21:40
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
Sajnos a gyerek öngyilkos lett, azt hiszem. Minden jel arra utal amiket írt :( de reméljük, hogy mégse ő az.
2011. dec. 20. 15:49
 22/49 anonim ***** válasza:
Öreg, neked GYÓGYSZER KELL, ismerem ezt az állapotot!! Úgy hívják, hogy major depresszió.
2011. dec. 20. 15:54
 23/49 A kérdező kommentje:

Sziasztok, élek még egyenlőre! Egyébként tényleg írtam, hogy rajtam semmi nem segít, de azért az, hogy kaptam valamennyi tanácsot, ettől kicsit jobb a kedvem, nem érzem annyira magányosnak magam, szóval köszönöm mindenkinek, aki valamilyen formában próbált segíteni !

Egyébként írt egy nagyon hosszú "kommentet" egy illető, én nagyon rég óta próbálom megismerni magam, pontosabban 1 éve ezen gondolkodom, hogy ki is vagyok valójában, vagy, mit mirét teszek, és képtelen vagyok válaszokat adni magamnak.. Pl: a buszon ha suttognak mögöttem, aztán röhögnek, egyből azt hiszem, hogy biztos rajtam röhögnek, pedig erre elég kicsi az esély, de rosszul érzem magam ilyenkor is... Ez csak egys példa volt, rengeteg dolog van még... Egyébként manapság az emberek nem túl inteligensek, legalábbis a sulimban, szóval a divatnak élnek, ezért nincs miről bezsélgetnem velül... Szeretem a komolyabb tágabb, nagyobb lélegzetvételű témákat pl vallás, vagy bármi... De iylesmi kommunikációra alkalmatlanok... Szóval megértem, ha velük nem igazán tudok komolyabban beszélgetni, vagy nem érdeklem őket, ami maitt nem kéne rosszul éreznem magam, mivel mondhatnám, hogy úgyse "ütik meg a mércét, miért foglalkozom a véleményükkel" de én akkor is rosszul érzem magam, mert attól még magányos vagyok, és szívesen buliznék, vagy bármi... persze ezek apró dolgot...

egyszerűen nem tudok küzdeni már... például van a karate tehetséges vagyok, de tudom magamról, ha elkezdek újra keményen edzeni rá 3 hét, és leállok, akármennyire akarom... mert mindig új célok lebegnek a szemem elött, és az előzőt félbehagyom.. Sok dolog van, amit nem értek, ha valaki a szemembe néz úgy, hogy nem beszélgetünk, akkor mindig nevetnem kell, ha nem egyedül vagyok, hanem egy társaságban, kicserélődik kb a személyiségem, mintha egy másik ember lennék... fogalmam sicns ki vagyok már... vagy melyik énem az igazi... Bocs midnenkitől de spontán jött ez az üzenet, szóval nem lett épp a legszebben megszerkeztett "darab"

2011. dec. 20. 16:19
 24/49 anonim ***** válasza:

Örülök hogy még élsz!!!...ezt a "jó tulajdonságodat"ne hagyd el!

Egyébbként gratulálok,nagyon szépen "kiírtad magadból",remekül sikerült,örülök ,hogy így "megnyíltál"előttünk!Így tovább!!!

2011. dec. 20. 23:03
 25/49 anonim ***** válasza:
Én is pont ilyen vagyok mint és 18 éves fiú vagyok énis.
2011. dec. 21. 03:15
 26/49 A kérdező kommentje:

Nem vagyok az a lelkizős típus, szóval nem szeretek iylesmit leírni, nem akarom, hogy sajnáljanak... Jószívű vagyok, de magamról nem igazán szeretek leírni olyan dolgot, ami miatt sajnálhatnak... Szóval sok mindent nem értek magamon, hogy például miért teszek dolgokat..

Például ha telefonon fel kell hívni például az osztályfőnököt, és bezsélni vele, szó szerint remegek az idegességtől, hogy beszélnem kell telefonon.... A suliba elég nagy dumás vagyok, azokkal akiket ismerek, központban vagyok sokszor, de ideges társaságban viszont mi ndig nagyon be vagyok s....va :D( bocsi a fogalmazásért, de ez a szó illik a legjobban ide)

Sok mindent szeretnék elérni az életben, amikért semmit nem teszek... és ha elkezdek tenni érte mindig leállok... csak így főni a levembe, és semmit nem enni a céljaimért pedig értelmetlen...

2011. dec. 21. 06:16
 27/49 anonim ***** válasza:
77%

Valószínűleg egy kicsit slemil vagy. Olyan, akinek szüksége van rá, hogy néha sajnálják. Kevés az önbizalmad. Van értelme élni, ha az ember nem boldog? Akkor van csak igazán! Tudsz szebb és jobb célt, mint a boldogságért, a magadéért és másokéért cselekedni?

Olvass többet! Tanulj! Több okból is jó. Kapsz ötleteket. Jobban el tudsz igazodni a világban. Az emberek észreveszik, hogy hasznos vagy a számukra. Ezt másképpen úgy hívják, hogy munkát ajánlanak. Úgy mellesleg, pedig észreveszed, hogy egyre jobban érzed magad, egyre több értelmét érzed az életednek.

Csak azt ne hidd, hogy ez holnap kezdődik. Sokat kell dolgozni érte, de megéri!

2011. dec. 21. 08:48
 28/49 A kérdező kommentje:
Ez így van, de ez épp a gondd... tudom, hogy el kell kezdenem belevágni valamibe...bele is vágok, aztán az a vége, hogy megunom, és m egint semmi cél...
2011. dec. 21. 14:53
 29/49 anonim ***** válasza:

Szia!

Az emberekről szinte én is ugyan így gondolkodok, a természetem is hasonló. De nekem van ami erőt ad, ahol boldog vagyok: az álmaimban. A célom pedig az hogy a körülöttem lévő valóságot minél inkább az álmaimhoz hasonlóvá tegyem. Vannak még igazi emberek, akikkel te is jól éreznéd magad, de nagyon kell figyelni hogy észre vedd őket, a mélyre kell látni. Azt mondom ne add fel, képzeld el a világot amilyet szeretnél és igyekezz megvalósítani, mert ezért nagyon sokat tehetsz. Magaddal pedig el kell hitetned, hogy ez lehetséges és hogy magabiztos vagy. Ne érdekeljen mit gondolnak rólad mások, viselkedj természetesen és legyél nyílt azzal akiben meglátod, hogy értékes ember :).

16/l

2011. dec. 21. 19:45
 30/49 A kérdező kommentje:
Persze, így is fogom fel a dolgot, már nem érdekel más véleménye, és nem mások miatt fogok meghalni, de ez így nagyon rossz nekem... msot it t a téli szünet, msot is csak itthon fogok ülni valószínű..
2011. dec. 21. 20:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!