Ez normális? Varázsvilágban akarok élni (pl: egy könyvben), és amikor a valóságos világra gondolok szomorú leszek, hogy az nem is létezik.
Figyelt kérdés
Lehet hogy elsőre baromi hülyén hangzik az egész. De amikor könyvet olvasok, annyira jó lenne ha tényleg ott lennék, és nem itt...nem szeretek itt élni. Mással volt már ilyen?2011. dec. 12. 19:58
11/15 anonim válasza:
Affene, megjelent az Eragon 4. és senki sem szólt?! Áááá! (Magyarul is megvan? Mert angolul csak műszakiul tudok.)
12/15 A kérdező kommentje:
még csak angolul van:) én aznap megrendeltem, amint kint megjelent, nagyon sokat vártam rá. De nagyon jó!november 8-án jelent meg amúgy úgy emlékszem.
2011. dec. 13. 22:05
13/15 anonim válasza:
én is ilyen vagyok a többiek mind jókat írtak.. igaz én nem könyvet szoktam olvasni, hanem fantáziálni, vagy filmeket nézni, vagy rajzolni :) vagy álmodni... mivel sokszor álmodok mesebeli helyekről.. van mikor ezért nem is kelek fel sokáig, ha megtehetem :D
14/15 anonim válasza:
Ne aggódjon senki, ez ebben a mocskos világban normális :) én még ma is várom a levelemet a Roxfortból :p
15/15 anonim válasza:
Mi most a véleményetek, ha 2011 "ez a világ...." volt.:( (Átérzem amúgy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!