Ez iskola undor? Vagy miért érzem ezt iskola előtt?
minden reggel,amikor iskolába megyek,mielőtt kilépnék az ajtón,görcsölni kezd a hasam és hányingerem lesz.
és a buszon egy csomószor van olyan,hogy nem kapok levegőt,és fontolgatom,hogy leszállok a köv. megállónál,mert ezt már nem bírom,de utána mégis maradok. és a buszon sosem ülök le idegenek mellé,és megse mozdulok szinte egész út alatt,csak bámulok ki az ajtón,hogy mikor lesz már vége
mindig olyan érzésem van,hogy akik körülöttem vannak,engem figyelnek,és ha hallom,hogy valakik röhögcsélnek,vagy beszélgetnek,rögtön az jut eszembe,biztos engem beszélnek ki vagy rajtam röhögnek
utána amikor beérek az iskolába,ha nem látom meg az osztálytársaimat az udvaron,hogy hol állnak,bepánikolok és bekönnyezik a szemem és majdnem elsírom magam
tudom,hogy hülyeség,de tényleg ilyen és nem tudok vele mit csinálni
mondjuk amikor hazafelé jövök,már nem érzek ilyeneket,csak reggel,amikor iskolába megyek
ez iskolaundor? vagy csak önbizalom hiányos vagyok? és ez lehet azért,mert régen csúfolt egy 2 évvel felettem járó osztály,de később már az egész évfolyamuk...? de ők szerencsére már elballagtak,de ez akkor is megmaradt,és azóta sem vagyok magammal megelégedve.pl már vagy fél éve fontolgatom,hogy egyszer megműttetem az államat,mert akik csúfoltak,olyanokat mondtak,hogy akkora az állam mint a cipője orra,meg ilyenek
ezen hogy tudnék változtatni?

nem azért van,mert nem tanultam...
de amúgy lehet elmegyek pszihológushoz csak nem tudom,mert szerintem le is cseszne,hogy mások depressziósak,meg ilyenek,én meg ilyen kis hülyeségek miatt pazarlom az idejét

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!