Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez iskola undor? Vagy miért...

Ez iskola undor? Vagy miért érzem ezt iskola előtt?

Figyelt kérdés

minden reggel,amikor iskolába megyek,mielőtt kilépnék az ajtón,görcsölni kezd a hasam és hányingerem lesz.

és a buszon egy csomószor van olyan,hogy nem kapok levegőt,és fontolgatom,hogy leszállok a köv. megállónál,mert ezt már nem bírom,de utána mégis maradok. és a buszon sosem ülök le idegenek mellé,és megse mozdulok szinte egész út alatt,csak bámulok ki az ajtón,hogy mikor lesz már vége

mindig olyan érzésem van,hogy akik körülöttem vannak,engem figyelnek,és ha hallom,hogy valakik röhögcsélnek,vagy beszélgetnek,rögtön az jut eszembe,biztos engem beszélnek ki vagy rajtam röhögnek

utána amikor beérek az iskolába,ha nem látom meg az osztálytársaimat az udvaron,hogy hol állnak,bepánikolok és bekönnyezik a szemem és majdnem elsírom magam

tudom,hogy hülyeség,de tényleg ilyen és nem tudok vele mit csinálni

mondjuk amikor hazafelé jövök,már nem érzek ilyeneket,csak reggel,amikor iskolába megyek

ez iskolaundor? vagy csak önbizalom hiányos vagyok? és ez lehet azért,mert régen csúfolt egy 2 évvel felettem járó osztály,de később már az egész évfolyamuk...? de ők szerencsére már elballagtak,de ez akkor is megmaradt,és azóta sem vagyok magammal megelégedve.pl már vagy fél éve fontolgatom,hogy egyszer megműttetem az államat,mert akik csúfoltak,olyanokat mondtak,hogy akkora az állam mint a cipője orra,meg ilyenek

ezen hogy tudnék változtatni?

2011. dec. 11. 15:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez nem azért van mert esetleg nem tanultál és félsz a feleléstől?
2011. dec. 11. 16:24
 2/7 anonim ***** válasza:
rossz emléket egy jó pszichológussal fel tudnád dolgozni, de ha nem teszed,akkor lehet,hogy egész életeden keresztül kisérteni fog. Gondold végig
2011. dec. 11. 16:27
 3/7 A kérdező kommentje:

nem azért van,mert nem tanultam...

de amúgy lehet elmegyek pszihológushoz csak nem tudom,mert szerintem le is cseszne,hogy mások depressziósak,meg ilyenek,én meg ilyen kis hülyeségek miatt pazarlom az idejét

2011. dec. 11. 16:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát amiket leírtál azok pánikbetegségre vagy szociofóbiára utalnak, viszont fura hogy amikor hazafele mész akkor már semmi tünete, szóval nem tudom mi lehet. Nyugodtan menj pszichológushoz ha úgy érzed hogy szükséges, nem fog elküldeni vagy kinevetni...Azért van hogy segítsen :)
2011. dec. 11. 17:47
 5/7 A kérdező kommentje:
köszi :)
2011. dec. 12. 15:18
 6/7 anonim ***** válasza:
2011. dec. 12. 20:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is hasonlóan érzek,engem is piszkáltak és piszkálnak még mindig..
2012. márc. 2. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!