Mit tegyek az irigységemmel?
Figyelt kérdés
Párommal távkapcsolatban élek, most csak egy hónap múlva tudunk találkozni (és egy hónapja találkoztunk, tehát 2 hónap egymás nélkül). De barátnőm a pasijával egy városban él, és ha két napig nem látják egymást, akkor ő már haldoklik és jön panaszkodni nekem, hogy:" mi lesz vele a pasija nélkül". Meg mondja nekem, hogy milyen nehéz neki, hogy 2 napig nem látja a barátját (mikor ezt mondja, akkor nekem szívem szakad ha belegondolok, hogy én így lennék, akkor én lennék a legboldogabb a világon, ha ennyiszer láthatnám a párom, irigylem őt nagyon). Mi tegyek?
köszönöm a válaszokat
19/L
2011. dec. 10. 16:59
1/3 anonim 

válasza:

Ne törődj vele. Attól nem lesz jobb a kapcsolatuk,hogy sűrűn találkoznak. Hamarabb megunják egymást, a távkapcsolat viszont erősítheti.
2/3 anonim 

válasza:

Törődj bele. Ez olyan, hogy neked fáj a fejed, panaszkodsz, hogy rosszul vagy folyamatosan annak, akinek agydaganata van. Te ahhoz szoktál hozzá, hogy ilyen ritkán találkoztok, ők meg hogy ilyen ritkán vannak egymás nélkül ennyit. A két dolog teljesen más. Hallgasd meg, értsd meg, hogy ez van. Ne legyél irígy, szerintem nem lennétek meg jól a barátoddal, hogyha naponta találkoznátok. Csomó dolog felszínre kerülne, ami előtte nem, szóval vagy az elejétől, vagy soha. Ti meg tudjátok így is oldani. Örülj neki, hogy nem függsz ekkora mértékben a pasidtól.
3/3 anonim 

válasza:

Miért irigykedsz olyan emberre, aki a "párja" nélkül nem érzi magát teljesnek, és nem képes egyedül lenni? Szerintem inkább szomorú.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!