Mit kezdjek magammal?

Figyelt kérdés

16 éves fiú vagyok és nem tudom mit kezdjek az élettel , szóval nem érdekel semmi de tényleg tehát csak úgy vagyok .

Barátaim olyan 3-4 van aki tényleg barát a többi embert aki a közelembe van csak manipulálom ,hogy én milyen jó arc vagyok meg stb.A családommal meg úgy vagyok mintha csak egy Sims játékba lennék velük azaz nagy befolyással nincsenek rám. Teljesen kizárom a külvilágot és élek az én kis világomba . Ez ment addig amíg nem lettem szerelmes egy lányba akit reménytelenül szeretek és ez kikészít próbáltam öngyilkos lenni , és ezután már reménytelennek látom a jövőt ,úgy érzem egyedül fogok majd meghalni . Mi tehetnék ,hogy változzanak a dolgok ?

2011. dec. 9. 21:14
 1/3 anonim ***** válasza:
felejtsd el a lányt. és próbálj ne beleesni másba se!
2011. dec. 9. 21:21
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Sportolj valamit. Nem csak egészségesebb leszel, de több lesz az önbizalmad is. És ne Simsezz annyit...
2011. dec. 9. 21:22
 3/3 csacsi2 ***** válasza:

Én 34 és nem gondolom , hogy egyedül halok meg, pedig most nincs párom, de még melóm sem. Lesz időd még, hogy találj valakit, sőt akkor jön mikor nem azt akarod, csak jön. Úgy vélem keveset beszélsz másokkal az ő problémájukról, élményeikről, róluk! Próbáld megérteni őket és e-képp nyitsz a világra, amiben majd Te is mozogni fogsz és egyszerűbb lesz! Találj rövidtávú célokat!

( lefestem az ablakot, átrendezem a szobám stb). Így lekötöd magad és élvezed a munkád gyümölcsét. Talán túl sokat vagy gép előtt ami jó, de NEM az élet! Mozdulj ki (nem diszkó vagy őrült bulik), hanem valami egyszerű, egy rövid séta a Dunaparton, bevásárlás a szüleiddel, hidd el ezek csak eleinte tűnnek unalmasnak , de ha "nem emeled meg a feneked" NEM fog történni semmi! A manipulálással meg azt éred el, hogy másként ítélsz meg embereket mint akik, ahogyan mások látják, ezzel kizárod magad a többiek világából. Próbáld elfogadni , megérteni a másik embert és még tanulsz is! Legyenek céljaid, anélkül nem ér semmit az élet. NE várd , hogy mások mondják meg mi legyen az, ezt neked kell kitalálnod, próbálkozz és meglesz!

Mit kell tenned, hogy a dolgok változzanak?! Semmit, mert mindig változik minden körülötted, csak Te nem veszed észre, nem veszel részt benne! Ne legyél soha türelmetlen, az nem vezet sehova, várd ki a dolgok végét. Találj valami hobbit (ne a számítógép, mert elveszel)!

Legyenek céljaid, Ismerd meg a mások világát, haladj apró léptekkel!

2011. dec. 9. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!