Miért lettem ilyen? Valamiért megváltoztam de nem tudom az okát!
Figyelt kérdés
Eddig mindig mentem suli diszkóba farsangon meg fordított napon(a fordított nap csak egyes sulikba van) vagyis 5.-ben meg 6.-ban.Most hetedikes vagyok és ebben az évben nem volt hangulatom a diszkóhoz a két alkalomból egyszer se.Miért lehet ez?Miért ávltoztam igy meg?2009. máj. 15. 21:00
1/9 anonim válasza:
És ez neked baj????Lehet hogy csak nem volt kedved...
én is hetedikes vagyok én csak 5.-be mentem el a suli discoba de már akkor is elég gáznak találtam...
2/9 anonim válasza:
Nállunk is van Suli Buli, meg Fordított nap. Én is 7.-es vagyok és nekem sem volt ebben az évben kedvem menni az ilyen izékre...de nem tudom az okát.
3/9 anonim válasza:
Én fiatalkoromban azt gondoltam majd ha felnőtt leszek azt csinálok aamit akarok és egésznap bulizok meg minden.
Felnőttem és nincs hozzá kedvem de még 10 évvel fiatalabb barátaimnak sőt a 18 éves lányomnak és barátainak sem.
Szóval csak örülj neki .
4/9 A kérdező kommentje:
De én szeretek bulizni csak ez a diszkó....
2009. máj. 15. 21:24
5/9 anonim válasza:
keress olyan helyet ahol jól érzed magad jó a hangulat
passzol az igényedhez
6/9 anonim válasza:
Én is így voltam ezzel ráadásul a tesóm csinálta őket... Nemtom, egyszerűen semmi kedvem ott, meg miaf*szt táncoljak ha nemis tudok :D
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :D mindegyiket felpontozom!;)
2009. máj. 16. 10:54
8/9 anonim válasza:
Én is 7.-es vagyok, néha-néha elmegyek a Suli-Bulira. Jó kikapcsolódás, leülünk egy csendesebb sarokba és dumálunk, vagy hülyéskedünk, de ezt buli nélkül is megtehetjük szóval :D Nincs ezzel semmi gond, lesz majd olyan program, amit élvezni fogsz.
9/9 anonim válasza:
én már 5.ödikes koromba mentem ell elöször 20 percig voltam azt elhuztam ,forditotnap hmm jo ahotz ohgy neirujnk felméröt..XD
de sztem nagyon gáz az öszes ien sulis... :)
( 7edikies fiu)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!