Lányok! Titeket nem izgat hogy például a barátnőtöknek milyen a cicije vagy a puncija? NEM VAGYOK LESZBIKUS DE ÉRDEKELNE
Figyelt kérdés
2011. dec. 8. 19:33
11/19 anonim válasza:
engem nem érdekel. mondjuk gimis koliban megnéztük egymást... de ott ugyebár öltözni is kellett stb.
12/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat....nem erre izgulok csak egyszer egyszer felmerült bennem de nem ezen agyalok....csak kíváncsi voltam de úgy látom mások is azok:)
2011. dec. 8. 23:00
13/19 Henria válasza:
szerintem ez gusztustalan!mindenkinek megvan a saját interferonja..s az nem tartozik senkire...na de ez az én véleményem.Ha meg szerintem kíváncsiak vagytok akkor meg kérdezetek meg a barátnőtöket hogy mutassa meg nektek mert ti kíváncsiak vagytok rá!Ennyi
14/19 anonim válasza:
Szerintem nem mindig jo,ha túl kiváncsi vagy... Láttam az egyik barátnőmét,mert azt hittem,izgat,de bár ne láttam volna :D
16/19 anonim válasza:
Amúgy nem kell lenézni vagy lebecsülni az ilyen embereket ha egyszer érdekelik mert kíváncsiak akkor nem kell őket lenézni szerintem azért van ez az oldal hogy ha kérdeznek valamit vagy mondanak érthetően mi is adjunk egymásnak tanácsokat.
Amúgy lehet azért vagy kíváncsi hogy a tiéddel összehasonlítsad elég nagy e hozzá képest vagy ilyenek csak ennyit tudok mondani nem szégyen ha kíváncsi vagy erre fel kell nőni az embernek látnia kell a dolgokat... én ezzel egyetértek mert néha engem is érdekel...
17/19 A kérdező kommentje:
uhhh köszönöm kedves utolsó:)egyébként nehogy azt higgye valaki hogy én folyton erre gondolok de azért érdekelne de csak ennyi az egész.
2011. dec. 11. 22:50
18/19 anonim válasza:
Nagyon szívesen ez a véleményem megértem a helyzeted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!