Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Leszbikus lennék? (Kérdésed...

Leszbikus lennék? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Lehet, hogy nem itt kellett volna kérdezni, és lehet, hogy hülye kérdés, de a rosszindulatú válaszokat el se küldjétek, ha kérhetem.

Szóval, 14 éves lány vagyok. És elég fura a helyzet, mert néha arra gondolok, hogy áá, a pasikat szeretem, néha meg arra, hogy mi van ha mégsem? Régebben eléggé fiús voltam, bár ezt már kinőttem, de akkor elég sokan piszkáltak ezzel, meg hogy fiúkkal lógtam, stb... De nekem így volt jó, bár amióta új sulim van inkább lány barátaim vannak és mint már említettem kinőttem a fiús dolgaimat. Azért merült fel bennem mégis, mert van egy barátnőm, akit nagyon szeretek, és bármit megtennék érte, tudom, hogy ő is mindig mellettem áll. Tényleg, nagyon szeretem, de szexuálisan nem vonzódok hozzá, meg úgy általában a nőkhöz, és van egy srác aki eléggé tetszik, és úgy általában bejön egy-két helyes pasi, úgyhogy... Jó, lehet, hogy ebből egyértelmű, de akkor a barátnőmmel ez csak igaz barátság? Még nem éreztem ilyen szoros köteléket egyetlen barátommal sem, nagyon jó vele beszélgetni, örülök, ha vele vagyok, és rettentően tisztelem. Köszönöm, hogy végigolvastad!

2011. júl. 30. 01:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia!Én ugyan fiú vagyok és 15 éves de nekem is van egy legjobb haverom és nagyon szeretjük egymást(nem vagyunk melegek)ezt már meg is beszéltük h a lányokat szeretjük meg minden:)Ja és nekem barátnőm is van:)
2011. júl. 30. 02:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ebben a korban teljesen normális, hogy ilyen dolgok is felmerülnek benned. Ettől még nem leszel leszbikus, főleg, hogy írod is, hogy szexuálisan nem érzed, hogy vonzódnál hozzájuk. Egyszerűen csak keresed magadat, és próbálod értelmezni az emberi kapcsolataidat is. A barátnő tud a legközelebbi kapocs lenni egy fiatal lány életében, de ezt hívják jó barátságnak.

Nekem is volt ilyen időszakom, szabályosan próbáltam beleképzelni magam olyan szituációba, hogy épp egy lánnyal/nővel vagyok, de valahogy nem ment úgy, így mindig "megnyugtattam" magam, hogy nem változtam, továbbra is a pasik érdekelnek.

2011. júl. 30. 02:33
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

semmi gond nincs ezzel,mivel szexuálisan nem vonzódsz a barátnődhöz..én ugyanilyen fiús voltam mikor kicsi voltam,aztán kifejezetten nőies lettem,de a fiú társaság megmaradt:) 15 évesen rájöttem,hogy biszexuális vagyok,16 évesen jártam is 1-2 csajjal,de aztán kb teljesen eltűnt ez az egész...azóta volt 4 srác,akivel jártam,de jelenlegi álláspontom szerint csajjal mégegyszer nem járnék...

20/L

2011. júl. 30. 07:38
 4/8 anonim ***** válasza:

kamugyanús de válaszolok:

szerintem ettől nem leszel leszbikus, ugyanis a leszbikus nem találja vonzónak a férfiakat, és szexuálisan vonzódik a nőkhöz.

sajnos ma már olyan ritka az igazi barátság, hogy egy bizonytalanabb ember összekeveri szerelemmel

2011. júl. 30. 07:47
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :D Utolsónak: nem kamu, és tényleg azért kérdeztem, mert bár jó érzés hogy van egy ilyen szoros barátságom, azért ebben a korban felmerül :) Köszönöm még egyszer!
2011. júl. 30. 15:51
 6/8 anonim ***** válasza:
szerintem nem kor kérdése az hogy mikor merül fel, de nem akarok filozofikus vitát indítani az emberi kapcsolatokról...
2011. júl. 30. 16:09
 7/8 anonim válasza:
Nem vagy leszbikus, csak még fiatal vagy ahhoz, hogy meg tudd különböztetni a dolgokat. Én 14 évesen még rá se néztem a fiúkra, de hát, mai világ... :/
2011. aug. 11. 08:41
 8/8 A kérdező kommentje:
Azért nem kellene így írni, hogy "mai világ...", főleg nem általánosítani. Igen, vannak fiúk akik tetszenek, de még csókolózni sem csókolóztam, nem járok bulizni, nem iszok, nem cigizek, nem drogozok, és utóbbi hármat életem során nem is akarom kipróbálni. Tény, hogy vannak nálam fiatalabbak is akik túlzásokba esnek, de nem mindenki... Azért a válaszokat köszönöm.
2011. aug. 12. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!