Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Gondolatok már az öngyilkosságra?

Gondolatok már az öngyilkosságra?

Figyelt kérdés

én igen . sőt meg is probaltam de nem sikerült. érdekel hogy miért lesznek az emberek. én 11 évesen elvesztettem a bal labamat meg anyámat egy autobalesetben. mindenki csúfot.15 évesen próbálkoztam.nem hittem hogy lesz bnőm családok állásom. most mindenem megvan. nem bánom, hogy megtettem de nem sajnálom hogy nem sikerült.

a kérdések:

gondoltál már ra, megtetted e miért igen miért nem, mi vitt rá, javult az életed azóta? légyszi őszintén.

2011. dec. 7. 20:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen, milliószor. Amíg nem találom meg az élet értelmét, addig lesznek öngyilkossági gondolataim.
2011. dec. 8. 19:26
 12/20 anonim ***** válasza:

Igen, gondoltam... nem is egyszer...

többször álltam az út szélén, a sínek mentén, hogy kimenjek-e? Sokszor egy pengével a kezembe felvágjam-e az ereimet... gyógyszerekkel kezembe bevegyem-e őket?.. de nem ment... hogy miért... egy majdnem megerőszakolás.. nyilvános megaláztatás... kihasználás... sorolhatnám...

L/14

2011. dec. 14. 18:37
 13/20 anonim ***** válasza:
Többször megfordult a fejemben, és volt már rá példa, hogy csak egy kevés hiányzott volna ahhoz, hogy megtegyem. Olyan is előfordult, hogy elkezdtem tervezgetni a halálom(hogyan, mikor, végrendelet) egy gyenge pillanatomban. Viszont nem tettem meg, mivel nem mertem, és, mert túl kíváncsi vagyok az emberek reakciójára(amit így nem tudok meg, szóval ennek nem sok értelme van xD)
2011. dec. 24. 01:29
 14/20 A kérdező kommentje:
keresztény nem hisz a szellemekben...és ki mondta hogy most próbálkozzon . idióta a kérdésre válaszolj. megpróbálnak törölni.
2011. dec. 24. 16:57
 15/20 anonim ***** válasza:
Csak arra tudok gondolni...
2012. jan. 8. 07:47
 16/20 anonim ***** válasza:

2011-12-14 18:37

Irigyellek, hogy csak egy majdnem-megerőszakolás volt... Én sajnos nem tehetem elé a majdnem szót... :/

2012. jan. 8. 07:59
 17/20 anonim ***** válasza:
Lehetett volna rosszabb is.. így végül is csak lelkileg viselt meg a megaláztatás, h meztelenül fel kerültem netre.. de legalább nem erőszakolt meg..azóta is környéken vkinek bemutatkozom egyszerre beugrik neki az eset.. és igazából ez az oka a kísérleteknek..
2012. jan. 9. 14:02
 18/20 anonim ***** válasza:

valószínű nem itt fogom leírni a dolgot.

pláne hogy hawaion felnőtt emberek olyanokat írnak h aki ilyenre gondol, az nem érdemli meg az életet. akkor miért nem nyírja ki őket a luxuskörülmények között felnőtt illető?

2012. márc. 15. 01:14
 19/20 A kérdező kommentje:
bcs nem ertem
2012. márc. 15. 20:18
 20/20 anonim válasza:
Én igen, csak egyszer egy olyan személy értelmet adott az életemnek aki később elvett ismét mindent.
2012. szept. 7. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!