Gondolatok már az öngyilkosságra?
én igen . sőt meg is probaltam de nem sikerült. érdekel hogy miért lesznek az emberek. én 11 évesen elvesztettem a bal labamat meg anyámat egy autobalesetben. mindenki csúfot.15 évesen próbálkoztam.nem hittem hogy lesz bnőm családok állásom. most mindenem megvan. nem bánom, hogy megtettem de nem sajnálom hogy nem sikerült.
a kérdések:
gondoltál már ra, megtetted e miért igen miért nem, mi vitt rá, javult az életed azóta? légyszi őszintén.
Igen, gondoltam... nem is egyszer...
többször álltam az út szélén, a sínek mentén, hogy kimenjek-e? Sokszor egy pengével a kezembe felvágjam-e az ereimet... gyógyszerekkel kezembe bevegyem-e őket?.. de nem ment... hogy miért... egy majdnem megerőszakolás.. nyilvános megaláztatás... kihasználás... sorolhatnám...
L/14
2011-12-14 18:37
Irigyellek, hogy csak egy majdnem-megerőszakolás volt... Én sajnos nem tehetem elé a majdnem szót... :/
valószínű nem itt fogom leírni a dolgot.
pláne hogy hawaion felnőtt emberek olyanokat írnak h aki ilyenre gondol, az nem érdemli meg az életet. akkor miért nem nyírja ki őket a luxuskörülmények között felnőtt illető?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!