Megéri hazudni?

Figyelt kérdés
2009. máj. 14. 23:03
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
Semmiképpen. Néha fáj az igazság, de még is jobb tudni, mint hazugságban élni...
2009. máj. 14. 23:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

hazudni nem de azt megéri mérlegelni h a tényekből mennyit közölsz a másikkal.

Az őszinteség nem az h mindent elmondasz v mindent a másik nyakába zuditasz

2009. máj. 15. 00:09
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Vannak helyzetek mikor muszáj hazudni sajnos,de tényleg csak a saját érdekemben!

Nagyobb hazugságok többnyire kiderülnek,ezért nem éri meg hazudni!

2009. máj. 15. 06:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem. Nekem az a tapasztalatom, hogy egyszer minden hazugság kiderül, és akkor még kellemetlenebb lesz.
2009. máj. 15. 09:49
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Már kiskoromban rájöttem, hogy nem vagyok képes hazudni: elpirulok, izgulok, szóval egyértelműen lebukok. Aztán le is tettem róla, mert amúgy is utálom a hazugságot. Általában mindenkinek megmondom a véleményem.
2009. máj. 15. 12:37
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem lenne szabad,hogy megérje a hazugság,de sokszor mégis megteszi az ember.
2009. máj. 15. 17:55
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem.Az igazmondás az őszinteség kinyilvánításának azon formája,amikor nem kell fejben tartani,hogy mit is mondtunk.
2009. máj. 20. 11:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha kell hazudj, nincs abba semmi rossz. Nem erkölcstelenség, ha szükséges. Persze néha egyszerűbb az igazság, ezt neked kell eldönteni helyzettől függően
2009. máj. 21. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!