Motivációvesztettség?
Figyelt kérdés
Teljesen elvesztettem a motivációm minden szinten. Nincs ami hajtana előre, teljesen szürkének érzem a hétköznapjaim.
Sportolok már jó ideje, azonban az már beépült nálam a napi rutinba, váltani egyébként egyáltalán nem szeretnék.
Úgy érzem, hogy valamiért nem érdekelnek most a baráti kapcsolatok, illetve nem villanyoz fel egy-egy találkozás.
Nem otthonülő típus vagyok, rendszeresen járunk bulizni, de valahogy mégsem az igazi, az utóbbiakról mind hamarabb eljöttem...
Elég sok haverom van, de úgy érzem, hogy barátom egy se és senki sem ért meg igazán, pedig egyáltalán nem vagyok különc. Valahogy rám tört a magányérzet, hogy egyedül vagyok. Barátnőm sincs már jó ideje...
Ilyenkor mit lehet tenni?
2011. dec. 4. 16:01
1/3 anonim 

válasza:

Vannak ilyen periódusok, azért próbálj valami életcélon gondolkozni.
2/3 A kérdező kommentje:
Hát nekem sajnos már vagy fél éve tart, és így soha nem is lesz vége.
2011. dec. 4. 17:05
3/3 A kérdező kommentje:
Amúgy valószínűleg köze van ahhoz, hogy nem jött össze egy lánnyal a dolog és emiatt még jobban magányosnak érzem magam.
2011. dec. 4. 17:08
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!