Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Befásultam, mit tegyek?

Befásultam, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Meg kellett szakítanom a tanulmányaimat és ez teljesen padlóra vágott...

Nem mondom, még így is jó dolgom van. 21 évesen külön lakás, síelni megyek az francia Alpokba saját zsebből, van ca. 300000 Ft-om- és kereshetnék még egy nagycsomót, befizettem egy magán nyelvkurzusra, IPL-es szőrtelenítésre, stb. De egyszerűen semmihez sincs kedvem... annyira unott vagyok hogy már fáj... meg az önsajnálat is. de egyszerűen úgy érzem nincs miért felkelnem. Max. a kozmetikai, orvosi kezelések miatt kelek fel, vagy a fodrász miatt... de már IPL-t is mondtam le, mert nem volt kedvem megmozdulni sem... //a kozmetika nélkül vállalhatatlan fejem van a gyógyszerem mellékhatása miatt, úgyhogy az kell, az orvosi meg hát az megint egy kell dolog - de ami nem ilyen nagyon kell azt csak tologatom...

Vannak terveim. Néha fellángolok, hogy nah ezt meg ezt úgy csinálnám, de aztán ez átcsap a felismerésbe, hogy megint plusz egy év mire megkapom a diplomámat és a rendes munkámba állhatok- amibe már belekóstolhattam párszor és imádom.

nagyon jó ötleteim vannak amúgy erre az időre, de annyira nem tudom miért, már 1 hónapja xart se csinálok...

mivel tudnám magam kizökkenteni ebből?

pszichológushoz kéne mennem?

utálom ezt az egészet... és nemsokára itt a Karácsony amit megint utálok... //a családommal se jövök ki...//

2011. dec. 1. 22:23
 1/2 anonim ***** válasza:
51%
Mit tegyél? Egy nevess, kettő légy szerelmes, három, próbáld meg érzékelni saját lelkedet, hogy megtanuld önmagad szeretni. Az üzenőben leírom a blog nevét ahol megtalálhatod annak a technikáját hogy érezd a lelkedet és megtanuld gyógyítani, szeretni önmagadat
2011. dec. 2. 00:39
 2/2 anonim ***** válasza:
Tartasz/félsz valamitől, amivel nem mersz szembenézni? Én azt tanácsolom, hogy minden téren tegyél eleget a kötelességednek, ne halogasd, mert a sikerélmény új erővel tölt fel. Mozdulj meg, legyél túl, amin túl kell lenned, és meg fogsz könnyebbülni, meglásd. A családtagjaiddal ha lehet, rendezd a soraidat, beszéljétek meg a problémáitokat egymással, hogy az az ellentét se feszélyezzen.
2011. dec. 2. 07:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!