Nagyon nagy 0 vagyok?
hol is kezdjem
szóval egyszerűen csak gyűlölöm saját magamat,és a többiekhez képest egy kis senkinek érzem magam
ronda vagyok,fiús a hangom,béna ruhákban járok,mert ha látok egy jó nacit vagy pólót a boltban,azt a szüleim vagy azért nem veszik meg,mert drága,vagy mert nem tetszik nekik,ha meg megveszem,akkor meg kidobják
és ez még csak a kisebbik gondom lenne,ugyanis a fejem is k.baszott ronda
és ezen smink sem segít,egyszerűen csak hülye alakja van a fejemnek
amikor csak tükörbe nézek,inkább elfordulok,és legszivesebben elsírnám magam,hogy hogy nézek ki
és ezeket se csak én találom ki,mert mások is mondják
ezenkívül még segghülye is vagyok
nem tudom miért,csak vannak ilyen dolgaim,pl mondanak nekem valamit,hogy mondjuk vigyek oda apámnak egy kalapácsot a pincéből,és akárhogy keresgélem,nem találom,és amikor lemegy apám,kiderül,hogy végig ott volt mellettem,csak nem vettem észre
meg amikor megyek tök nyugodtan egy boltba,és elkezdem húzni az ajtót,és csak utána esik le,hogy na basszus,oda van írva nagy betűkkel az ajtóra,hogy tolni
és még egy csomó ilyesmi
ráadásul mostanába nem tudom miért,állandóan ilyen bénának érzem magam
képes vagyok úgy elesni,hogy egy helyben állok
futás közben kigáncsolom saját magamat
orrbaverem magam a saját üvegemmel
és még mesélhetnék pár dolgot
és azért is tök hülyének érzem magam,mert van,hogy mondanak nekem valamit,és 5 perc múlva teljesen elfelejtem
viszont ilyen kis semmiségekre,mint pl az,hogy tegnap előttelőtt,amikor matek órán kiszámoltuk a feladatokat,az egész 4 jegyű számra emlékszem
és a suliban is,valahogy nem vagyok biztos magamban,ezért ha felelünk,akár szóban,akár írásban,összevissza makogok mindenféle hülyeséget
ezért van egy rakás 1es-2esem is
pedig én tudom,csak nem vagyok benne biztos,hogy azt kell mondani,ezért mindig mást mondok,persze mikor kijavít a tanár,akkor jövök rá,hogy jéé,tényleg igazam volt,és ezt kellett volna mondanom
miért vagyok ilyen?
nagyon gáz vagyok?
13l

Szerintem kicsit se vagy gáz... :D
Ha viszont még is akkor én is az vagyok xD
A "segghülyétől" egészen az utolsó előtti bekezdésig simán elhittem, hogy rólam szól... nekem is sok ilyen hülyeségem van... Mondjuk a "segghülye" előtt is volt pár dolog, ami igaz rám. DE én már csak röhögök magamon, mikor ezek történnek velem xD
köszönöm a válaszokat :)
eleinte én is kiröhögtem magam xd
de mostmár kezd egy kicsit ciki lenni ://

Hát nem vagy gáz, csak tinédzser!
Én tökéletesen, pontosan olyan vagyok mint te, talán a külsőt leszámítva! Engem a szüleim sajnos nagyon sokszor kigúnyolnak emiatt, ami nagyon nem esik jól, de mit lehet ellene tenni?. Hogyha megkérdezed a barátaidat, valószínűleg nekik is vannak hasonló problémáik. Szerintem a tinédzserek 90%-ára jellemző. :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!