Nagy baj ha a mai divatot követő fiúkra a szívbajt hozom?
van pár nagydarab roma haverom.
akiknek még a szemük se áll jól.
De nagyon jó fejek meg minden.
csak utálom ezeket a mai divatot követő kis ge...ket.
összegyűlünk a haverjaimmal és elkezdünk bandázni a buszon meg villamoson metróban.
És ha felszáll 1 ilyen 13-14-15-16 év körüli fiú a barátnőjével vagy netán tán egyedül akkor elkezdjük heccelni hergelni őt/őket.
De persze nem mer visszaszólni hisz mi mindig többen vagyunk.(én nem vagyok roma)
csak utálom ha valakinek van barátnője és ezért bosszúból csinálom ezt.
ők pedig teszik amit mondok.
Szerintetek nagyon elítélendő amit csinálok?csinálunk?
szakszárú farmer (vagy facom tudja ez a csőszárú g..ség, torna vagy convers cipő, póló, és ez a mai divatot követő kabát.
ÉS AZ A VÁLLTÁSKA.....AZ A KIBA.SZODT VÁLLTÁSKA.....NA arra nagyon megyek ha meglátok 1 olyan kis köcs.ögöt csak nagyon nehezen tudom visszafogni magam, h le ne rúgjam a fejét.
na tehát ezek a jellemző adatok.
én 19 a többiek mind 20 felettiek.
sztem komoly baj van veled ha nem tod leszarni h hogy néznek ki a buzeránsok..
nem mindegy?
az ő dolguk b.zmeg..
sztem nagyon is gázos amit csináltok. de az még gázabb, hogy ezt itt kell megkérdezned.
az meg a leggázabb, hogy én válaszolok, de mosmá mindegy..
lehet lepontozni, de akkor is megmondom:
Hü*e sz*r-ok vagytok. Ha felszáll egy 13 éves gyerek akkor most odamentek piszkálni? Kva menők lehettek. És mért utálod ha barátnőjük van? Netán ronda vagy és h*lye? Remélem hamar kerülsz korházba/börtönbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!