Mivel szórakoztatnátk magatok, mit cinálnátok ha?
Figyelt kérdés
Be vagytok zárva egy normál méretű szobába. Semmi nincs körülöttetek, csak a fal, de kajátok és izetek van bőven.
Legyen az idő mondjuk 4 hét. Mit csinálnátok addig?
2011. nov. 26. 14:47
1/10 anonim 

válasza:

Én tornáznék, edzenék, fekvőtámasz, egyebek. Ágy az azért lehet ugye?
2/10 A kérdező kommentje:
legyen :)
2011. nov. 26. 15:09
4/10 A kérdező kommentje:
ja :D
2011. nov. 26. 15:13
5/10 anonim 

válasza:

Akkor már nem jellemző, hogy nincs semmi körülöttünk, de ez a két dolog fontos. Most így ebben a formában egy börtöncella jutott eszembe, vagy a zárt osztály, de még mindig azt mondom nő létemre, hogy edzenék. Mi mást lehetne csinálni "semmi nélkül"? Te mit csinálnál? Nincs könyved, hogy olvass, még egy árva papírlapod sincs, ceruzád sincs, ezért még a falra sem tudnál firkálni. Ilyenkor a legjobb, ha magaddal törődsz, különben bediliznél.
6/10 anonim 

válasza:

Mondjuk erre azért ki kellene találni konkrétan játékszabályt, mert most eszembe jutott valami, ami nem egyértelmű, hogy tilos vagy sem. Enni ugyebár kapok? Evőeszközt gondolom kapok az ételhez. Nos akkor máris van késem, villám, kanalam. Mivel én művész lélek vagyok, szeretek rajzolni, ezért ha már meguntam az edzést, valszeg egy idő után elkapna az ihlet és valamelyik evőeszközzel mintákat vésnék a falba.
7/10 anonim 

válasza:

semmivel. a sitten is pont az a magánzárka lényege, hogy annyira unnod kell magad, hogy utána még a standard börtöncella is megváltás legyen. :)
8/10 anonim 

válasza:

Én is edzenék kicsit, mert amúfy lusta vagyok hozzá. Sokat pihennék is. Ha kaja van bőven, akkor még próbálnék belőle kihozni egyszerűbb kajákat, amikhez nem kell tűzhely. Ha van ablak megfigyelném a külvilágot. Ha esetleg kaphatok egy tollat is, meg egy papírt, akkro írok egy naplt a bezártságról (ha meg nem kapok, akkor, papír kajacsomagolásra, ételfestékkel, vagy ilyesmi). Egyszóval nem unatkoznék.
9/10 anonim 

válasza:

azért én megnéznem hány napot bírnának ki ép elmével, akik azt írják, hogy lefoglalnák magukat.
még a bűnözőket is megtöri az ilyen.
10/10 A kérdező kommentje:
Jajj, bocs nem voltam...
Én is talán főzni próbálnék, vagy edzeni. És verset költenék, vagy beszélnék magamban :)
De amúgy nekem is valahogy a börtönről jutott eszembe.
2011. nov. 28. 20:27
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!