Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak? (A többi lent)

Mit csináljak? (A többi lent)

Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó barátnőm nagyon jóban vagyunk meg minden. Nem is olyan régen a legjobb barátnőm volt, csak egyszer beteg lettem és mire vissza értem az előttem lévő legjobb barátnője ráakaszkodott, és azóta hármasban vagyunk, de a viszony nem túl felhőtlen . A harmadik lány állandóan beszólogat hülyeségekért, és nagyon ki tud borítani, ráadásul folyton azért küzd, hogy a barátnőm őt jobban bírja. Ma kitaláltam, h hnap odamegyek hozzájuk, elmondom, h ez így nem lesz jó, h tudom h a másik lány utál, és csak a barátnő miatt visel el, és hogy nem akarok sértődést a dologból, ezért legyenek jó barátnői egymásnak én felőlem, mert akkor én félre állok. (L/14) Szerintetek ez helyes?
2011. nov. 16. 19:48
 1/1 anonim ***** válasza:

Küzdj a végsőkig, nyírd ki a ribancot :D

Sztem ne add fel hacsak már nem számít a barátnőd.

2011. nov. 16. 22:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!