Hogy közelítsünk?
Figyelt kérdés
nem haragszunk egymásra...vagyis nem úgy....részünkről nincs semmi...vagyis a feszültség mert nem megyünk egymáshoz!az illető pedig állítólag féltékeny! én voltam náluk nem olyan rég de az előtt én is elég rég voltam...próbáltam elhívni is őket...az üzenetre semmi reakció! segítsetek közeli rokonságba vagyunk! szükségünk van - lehet még egymásra!2011. nov. 13. 18:16
1/2 anonim 

válasza:

Ehhez is két ember kell. Egy darabig próbálkozhatsz, de ha ő nem akarja, nem fog menni.
2/2 A kérdező kommentje:
nem szeretnénk feladni! ott vannak gyerekek is azokat se szeretnénk hogy eltávolodjanak tőlünk...meg a legközelebbiek.... ez így van végül is de reménykedek valami megváltoztatja gondolatát egyszer csak a próbálkozásokkal elérhetek valamit?! csak kedvébe járnák...de elég durva feltételezés ez a féltékenysége...meg kellene sértődnünk e miatt nem próbálkozni de én még is azt szeretném mégis csak kellenék egymásnak! meg a gyerekek nem tehetnek semmiről és ha mi nem megyünk ők nem jönnek...eltávolodnak tőlünk és ők se tudják mért van ez vagy miért lett ez így?!
2011. nov. 13. 18:27
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!