Már hónapok óta rossz a kedvem, mit csináljak?
hmmmmmmm....... én is voltam ilyen helyzetben osztálytársaim kiközösítettek már senkiben se bíztam meg mindenkinek púp voltam a hátán amit csak lehetett mindent elrontottam és volt egy lány akit nagyon szerettem neki is nyafogtam mert nekem ilyen szar az életem nincs is értelme de ő csak azt mondta hogy ez nem így van és sok pozitív dolgot mondott rólam de nem hallgattam rá még itt az oldalon is írtam erről kérdést a és olyan válaszokat kaptam hogy ne nézem semminek a rossz oldalát csak a jót a válaszolók tanácsait összevetettem a lány tanácsaival mindig csak a jót néztem és azt tartottam szem előtt hogy én jó ember vagyok és ma már mindenki csak mondogatja hogy én mindig vidám vagyok sosincs semmi gondom mert így is van légy mindig boldog még akkor is ha rossz dolog történt veled a rosszban mindig keresd a jót ha pedig nincs benne jó rakd félre és gondolj valami szépre tartsd szem előtt hogy vannak olyan emberek akiknek fontos vagy tartsd szem előtt hogy mennyi jó dolog van benned hagyd azt a lányt és a többit is egyszer úgy is jönni fog az igazi úgy értem ne azon idegeskedj hogy na most talán eljön egy randira ha nem megy el az ő baja járj el koncertekre bulikba vagy bármilyen közösségi eseményre ott biztos megtalálod az igazit vagy akár az utcán ;).
remélem történetemmel és tanácsaimmal segítettem :)!
Uramisten, basszus, menjél bulizni, hajtsd a lányokat - az is lehet, a nagy szerelmed majd akkor tér magához, ha látja, hogy nem csak őt veszed észre...
Ne bántsd Magad, annak a világon semmi értelme...
Olvass Paulo Coelho-t!
Korodbeli vagyok és nekem bejött. :) Na meg csak optimistán! Persze ez személyiségfüggő is. De ennél már csak jobb lehet,nem? :D
Keress hobbit: olvass,sportolj.
Halgass sok pozitív témájú zenét ,amik feldobnak. Legyél egy kicsit őrült,kicsit bolondos! Önts magadnak egy pohár kólát ,rakjál bele jeget,esetleg készíts magadnak koktélt és feküdj ki a napra (vagy ha ez lakóhelyed miatt nem lehetséges ,menj ki egy parkba, ne érdekeljen ,ha hülyének néznek ! a bolondos emberekkel amúgy is könnyebben barátkoznak! (: ) és iszogasd meg, olvass közben újságot ,relaxálj ,érezd jól magad! :) Először egyedül,magadban kell lenyugodnod és felfedezni megint a szépséget az életben ,aztán menj új,ismeretlen helyekre ,köss barátságokat és bulizzatok,szórakozzatok együtt. :) Hajrá én szurkolok!
Mondok valamit:............Ne nézz romantikus történetet! Hallgass sok drogos techno zenét (ne drogozz). ajánlom az Eskimo-Party Pooper -t
én 1 hétre abbahagytam a Goa hallgatást, egymás után 2 anime csajba is belezugtam: Tudod hogy az mien SZ*R?
amikor az elmúlt megnyugodtam, utána az Acchi Kocchi ED song-on elsírtam magam. Elkezdett èrdekelni az Oreimo.
Ideges voltam hogyha nem hallgathattam Stardust witch Meruru -t.
Felzabáltak az olyan animék, amiket nem is nekem találtak ki.
már bocsánat:
Olyan súlyossá vált a helyzet, hogy egyik alkalommal sokáig néztem egy Hentai képet, és verés nélkül orgazmust kaptam.
bocs ha ez illetlen dolog volt hogy ezt elmondtam.
Megpróbáltam a goa módszert újra elkezdeni, de már akkor semmi kedvem nem volt goát hallgatni. Oreimós zenèket akartam hallgatni.
egyik haverommal kitaláltuk hogy, krétaport grafittal keverjük azután porcukorral, és megesszük.
azt hiszem túl sokat ettünk :D Én 2 órán keresztül a Caramella girls -böl a Mindy- ről beszéltem a haverom pedig Starcraft gamerekrők.
Folyamatosan járt az ujja mintha harcolna a gépen.
Utána rosszul lettünk, kihozta belőlünk a legbelsőket (ami nekünk nincs :) ) Mai napig rossz bele gondolni, hogy egy napra abbahagytam a goa hallgatást, és szinte kiszáltam magamból. Elkezdtek érdekelni a drogok. Remélem hogy csak olvasni fogok róluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!