Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy tegyem jóvá, amiket...

Hogy tegyem jóvá, amiket elszúrtam?

Figyelt kérdés

igen,ez most hülyén fog hangzani...

de nem is olyan régen,12 évesen azt hittem,úgy fogok bejönni a fiúknak,ha úgy viselkedek,mint egy utolsó sarki

és így facebookon bejelöltem néhány srácot és volt vagy 3 gyerek,akikkel chaten olyanokat beszélgettünk,hogy mikor fekszünk már le,meg ilyenek

és bár csak 1 év telt el azóta,de teljesen műs ember lettem

már minden egyes nap ezen gondolkodom,hogy hogy a p.csába juthatott ilyen az eszembe,mit gondolnak rólam,milyen egy r!banc vagyok?!

meg még voltak ilyen húzásaim...

és tudom,hogy azóta már tökre nem ilyen vagyok,de mégis bűntudatom van miatta

másrészt tisztára önbizalom hiányos vagyok miatta,mert kíváncsi vagyok,melyik gyerek ismer fel pl az utcán,hogy -Jéééé,ott az a csaj,aki dugni akart velem!!

de amúgy nem gondoltam komolyan,csak így "poénból" vagy mi....szóval azt akartam,olyan legyek a szemükben,mint az egyik osztálytársam....csakmert körülötte is állandóan fiúk vannak és a mellét nézik,meg viccből(bár szerintem tök komolyan) olyanokat mondanak neki,hogy -Úgy megdugnálak! meg -Szia cicus,jó a segged!

hogy mutassam meg,hogy én nem vagyok ilyen k.rva?

jah és a másik,hogy az egyik osztálytársammal legjobb barátnők voltunk,de írt valamit facebookon,és utólag kiderült,hogy teljesen félreértettem,mert azt hittem,másra mondja,és levágtam neki a hisztit,hogy jajj húzzál már a büdös p.csába meg stb ...

és ezen annyira összevesztünk,hogy még ez előtt annak az osztálytársamnak,akiről beszéltem,hogy beszólogatnak neki hogy jó a segge meg ilyenek....szóval neki bosszúból el csórtuk a barátnőmmel az egyik ezüst karkötőjét....vagyis úgy volt,hogy a barátnőm mondta,hogy vegyük el,én meg azt hittem,csak viccel,de komolyan gondolta,és végül belementem,de pár nap múlva már mondtam neki,hogy adjuk vissza,mert már ez tényleg durva,hogy elloptuk...és ő nem akarta....és szóval amikor összevesztünk,annyira elegem lett,hogy elmondtam a többieknek,de úgy,mintha én benne se lettem volna...és ez is tavaly volt,mégis,rá még mindig emlékeznek,és néha csesztetik is vele,hogy milyen tolvaj meg minden....és már emiatt is bűntudatom van...és szeretnék vele kibékülni,de lett egy új osztálytársunk,akivel mostmár legjobb barátnők...de nekem hiányzik :S

szóval mit csináljak hogy visszakapjam a barátnőmet és hogy ne higgyenek rib@ncnak?

bocs ha túl hosszú vagy értelmetlen lett

13l

2011. nov. 10. 17:06
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

12 évesen ilyeneken járt az eszed??? Akkor én megöregedtem:)))

Hát legalább lett volna annyi eszecskéd, hogy mindezt nem saját neved alatt csinálod, hanem egy fake profillal... Most már eső után köpönyeg... visszaszerezni a "jóhíredet", amit te romboltál le és nem is akárhogy, hát nem irigyellek:)

A lopásos dolog meg nagyon gáz... könnyű Katát táncba vinni, ha ő is akarja, ráadásul utána gyáva módon menekülsz azzal, hogy a barátnődre kened az egészet...Nincs más tanácsom, mint nézzél egy kicsit magadba emberileg...Szerintem anyudék nem hinnének a fülüknek ha ezt megtudnák...

2011. nov. 10. 17:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Látod-látod, elég kis genya voltál.

Kezd mondjuk azzal, hogy ne beszélj ilyen csúnyán. Ne öltözködj ribancosan, és ne hidd magad olyan nagy lányak, ne játszd az agyad. Ha sokáig természetes leszel, akkor leszállnak rólad.

A barátnődtől meg néha kérdezd meg, hogy hogy van. Menj oda hozzá, és emlegesd neki, hogy milyen jó barátnők voltatok. Kérj tőle bocsánatot. És máskor ne csinálj ilyen hülyeséget.

24/n

2011. nov. 10. 17:15
 3/4 anonim ***** válasza:

A pasis téma az egy dolog. Majd elfelejtik, ha nem viselkedsz továbbra is úgy.

De a barátnődet nagyon elszúrtad. Ne haragudj, de te is benne voltál abban a lopásban, fel sem tudom fogni, hogy egyáltalán miért kell ellopni bármit is, ráadásul úgy beállítani a dolgot, hogy te egy szent vagy, szegény barátnőd meg a gonosz tolvaj.

Hagyd a barátnődet, végre talált egy olyan barátot, aki nem bántja.

Ja, és barátnőmmel nekünk is voltak félreértéseink, de sosem küldtem el a büdös p*csába...

2011. nov. 10. 17:17
 4/4 anonim ***** válasza:
0%

A tanács lemaradt: én szóba se állnék veled többet, nálam ez nem működne, soha többet nem bíznék benned.

A ri.bancságról meg annyit, hogy iratkozz be egy tánc, vagy önvédelmi ...tanfolyamra ami képes megváltoztatni a gondolkodásodat és jobb irányba terel, mondjuk a tankönyveid felé.

2011. nov. 10. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!