Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan kezeljem az utálatukat?

Hogyan kezeljem az utálatukat?

Figyelt kérdés
Táncolni járok már 2,5 éve, de 1 éve kerültem be egy új csapatba. Sokan vagyunk és a csapat fele nem igazán kedvel. Kicikiznek, leszólnak, kiparodizálnak, beszólogatnak nekem. Nagyon szeretek táncolni, és csak ez tart vissza attól, hogy abbahagyjam. Amennyire tudom, kerülöm őket. Mit tehetek, hogy enyhüljön ez a gyűlölködés a részükről?
2011. nov. 6. 16:11
 1/7 anonim ***** válasza:

a legjobb (szerintem) amit tehetsz, az az, hogy nem foglalkozol velük. én úgy szoktam, hogyha mondanak valami sértést (nekem az osztálytársaim szoktak) akkor 1. vagy úgy teszek mintha nem is hallottam volna 2. rájuk nézek, egy szót sem szólok, megvárom még befejezik (pofákat se vágok) és aztán meg csinálom tovább a dolgomat. persze, bántó és nagyon rosszul esik (ha valaki, akkor én tudom.) de így egy idő után abbahagyják.

nekem néha szólnak normálisan is, mondjuk amikor kell nekik valami. hogyha neked is, akkor ilyenkor meg legyél velük kedves, de legalább is ne bunkó. bunkó sohase legyél.

sajnos ezt csak így lehet értelmesen kezelni. azt is csinálhatod hogy visszaszólsz de akkor csak jobban csinálják.

2011. nov. 6. 16:59
 2/7 A kérdező kommentje:
Igazad van, csak rajtam eléggé meglátszik ha valami bánt, ha ideges vagyok, nem tudom leplezni az érzéseimet, és ezt kihasználják. Köszönöm szépen a választ!
2011. nov. 6. 17:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Ühm.. kedves első. Kicikizik aztán ha kell valami még ő ugráljon a szavaikra? Heh. Jó vicc. Amilyen az adjonisten...
2011. nov. 6. 23:04
 4/7 anonim ***** válasza:

Legyél profi táncos és mellette mégprofibb színész is aki leplezni tudja érzéseit ...

A másik pedig ha beszólnak vagy cikiznek miért hagyod magad?Miért nem szólsz vissza?Állj elé és mond az arcába a tutit!!!Ne lássák hogy félsz tőlük!Kerekedj rajtuk felül érezd magad felsőbbrendűnek!

2011. nov. 7. 01:21
 5/7 anonim ***** válasza:
jah. ha megdobnak kővel dobd vissza mégnagyobbal? alapvetően igen, kedves második, én is így vagyok vele. de a kérdező nem arra kíváncsi, hogy hogy érhetné el hogy mégjobban bántsák. azt meg azzal, hogyha ő is bunkó velük, NEM ÉRHETI EL! ebbe gondoljál már bele mielőtt ész nélkül nekimész a másiknak. sajnos igen, ez van, ha valamit szeretnél (vagy nem szeretnél) akkor kedvesnek kell lenned, AKKOR IS HA ŐK NEM AZOK! gondolatban annyiszor kinyírhatod őket ahányszor csak akarod, többet úgysem tehetsz. max. ha visszapofázol akkor ők is folytatják, ennyi! de mint mondtam, a kérdező nem erre volt kíváncsi. ja és nem kell nekik 'ugrálni' mert szerintem nem ezt mondtam!
2011. nov. 8. 20:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez a TE megközelítésed. Az enyém az, hogyha kedveskedik nekik, akkor még ki is használják amellett, hogy cseszegetik. "Ha megkínálnak, miért utasítsam vissza?", nem nem nem, az egyetlen megoldás, ha visszafordítja a dolgot, és érezteti velük, ha nem változnak meg, akkor nekik se lesz kellemes.
2011. nov. 9. 00:38
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat nagyon!
2011. nov. 9. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!