Mit változtassak? Miért nem szeretnek sokan?
16 éves lány vagyok.Igazából oviba kezdődtek már a problémák.Sokat szekáltak már ott is,de arra már nem emlékszem pontosan,hogy mivel.Aztán általánosba is szekáltak,akkor már azért,hogy csúnya vagyok,meg hogy milyen márkátlan ruháim vannak.Középiskolába is bonyolódtak a dolgok(most vagyok 10.-es),itt is beszólogatnak amiatt,mert tanulok,nem úgy,mint ők(akik beszólogatnak).Nem tudom elfogadni magam így,ahogy vagyok,azt érzem,hogy meg kell változnom.Teljesen magamat adni az osztályból eddig 4 vagy 5 ember előtt sikerült.Órán,mikor felszólít a tanár,akkor teljesen görcsbe vagyok,hogy úristen már megint beszélnem kell.:/ aztán ne is beszéljünk a gyakorlati órákról,mikor szintén beszélni kell és a fél osztály rám figyel.. persze másnak is kell beszélni,de úgy érzem,hogy rajtam kívül mindenki teljesen jól szerepel,tudja magát adni.. én nem..:(
Valaki segítsen!:/:(
Az a legnbagyobb gond hogy másnak akarsz megfelelni nem magadnak.Ne akarj az lenni ai nem te vagy , mert akkor az emberek azt a szerepölt énedet fogják megkedvelni és majd egész életeden át evvel fogsz bajódni , hogy nem birod magadat adni.
Szerintem ne aggódj ennyit , az meg hogy avval csúfolnak hogy nincs márkás cucod , meg hogy tanulsz , azt ne is vedd figyelembe.Abba nincs semmi rosz dolog ha tanulsz , ellenkezöleg akkor lesz majd probléma ha nem tanulsz , buta maradsz é smajd nem lesz egy normális munkahelyed.Csak nem köll tulzásbavinni hogy csak tanulsz , ésnem is barátkozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!