Hízni szeretnék, mert sovány vagyok. Mit változtassak?
Először is 50 kg vagyok és 171 cm, 14 éves. Reggelire általában 2-3 gofrit eszek, Nutellával vagy lekvárral. A suliban nem szoktam enni. Mikor hazajövök mindig tartalmas ebédet eszek (leves, második), vagy elmegyek egy Étterembe ( 30%-kal olcsóbban ehetsz ott, ha van diákigazolványod), ott is mindig leves, másodikot eszek. Délután szoktam nassolni (ropi,keksz, joghurt, puding). Este megeszek 1-2 szendvicset.
Mit változtassak az étrendemen, hogy hízzak?
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
Innen csemegézhetsz melyik válasz a szimpatikus:)
hát reggelire nem gofrit ennék hanem zabpelyhet joghurttal és gyümölccsel
ebéd az okés itt egyél egy db gofrit házi lekvárral vagy gyümölcskocsonyával-nutellát hanyagold
délután egyél a ropihoz egy pohár joghurtot, keksz helyett korpás keksz kis mézzel+joghurttal(natur)
vacsorára jó a szendvics-csirke/pulykasonkával, csirkehússal, főtt tojással, hallal, sajtokkal, és zöldséggel
lefekvés elött egy pohár meleg mézes tej
érthetően írom mán a dolgokat mert nem fogod érteni : D
meny be egy olyan "üzlet-be ahol hozzá juthatsz tömeg növelőhöz" veszel egy jumbo tömeg növelőt kb 4kg-ost,felvered egy hónap alatt és fog látszani is a változás :D
és igy a további hónapok-ba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!