Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan szedjem össze magam? Sos

Hogyan szedjem össze magam? Sos

Figyelt kérdés
Szét vagyok esve:S Egyre lejjebb süllyedek úgy érzem egy örvény húz le magával és egyre rosszabb és nincs visszaút. Már nem érdekel a kinézetem a tanulás a többi ember semmi..Mit tehetnék? borzastzó:( 16/L
2011. nov. 6. 14:47
 1/8 anonim ***** válasza:

én is így vagyok vele, de a legfontosabb kérdés itt az, hogy miért? miért érzed így? akár privátba is megírhatod, de nekem itt is jó. :)

16/L

2011. nov. 6. 15:08
 2/8 A kérdező kommentje:
Mert nem tudok a jó úton elindulni...nem tudom mit akarok:S
2011. nov. 6. 15:13
 3/8 A kérdező kommentje:
Most is tnaulnom kéne,de nem megy:( félek,hogy nem tudom megtanulni és már egy oldaltól is félek..
2011. nov. 6. 15:13
 4/8 anonim ***** válasza:
hát igen, tanulnom nekem is kéne.. velem az van, hogy már nem tud érdekelni. te a pályaválasztásra érted hogy nem tudsz jó úton elindulni? hogy nem tudod, mi akarsz lenni?
2011. nov. 6. 15:23
 5/8 A kérdező kommentje:
ezaz,hogy nem tudom! bejutottam egy jó suliba és biosz tagozatos vagyok csak réjöttem,hogy semmit se tudok vele kezdeni:( fizika nem megy hiába erőltetem..ha a kémiát agyon nyúzom esetleg megy,de ha emelet szinten az sem mennem..mi lehenték biosszal?:S
2011. nov. 6. 15:58
 6/8 anonim ***** válasza:

erre gondoltam én is. sima középiskolába (hatosztályosba ráadásul, ami még rosszabb) mentem, ahelyett hogy például informatika szakra mentem volna, aminek még hasznát is venném. sajnos van ilyen, én még tíz évesen orvos akartam lenni, az a szerencsém hogy legalább most rájöttem hogy hülye vagyok hozzá és faktnak legalább nem a biológiát választottam.

de figyelj, egyáltalán nem muszáj biológia szakon továbbtanulnod... leteszed az érettségit, akárhanyasra, mindegy, az a lényeg hogy meglegyen, aztán meg választasz egy értelmes szakmát és meg is van a munkád. manapság a diplomával már úgyis csak kitörölheted a s.gged (már bocsánat, de így van..). egy rendes szakmával többre megy az ember! ha meg mégis ragaszkodsz a főiskolához, akkor se muszáj biológia szakra menned, válassz egy tantárgyat amit jobban szeretsz, érettségizz abból, válaszd azt faktnak (ha már 11.es vagy akkor is, szerintem még válthatsz faktot) és menj olyan szakra. azért még nincs veszve minden. :) az a lényeg hogy legyen célod. és ha nagyon akarod, akkor találsz rá módot, hogy elérd.

2011. nov. 6. 16:05
 7/8 A kérdező kommentje:
de mégis milyen szakmát?:S az iylen munkák engem nem érdekelnek..
2011. nov. 6. 16:22
 8/8 anonim ***** válasza:
hogy érted, hogy az ilyen munkák? nagyon sokféle szakma van. téged mi érdekel? mert hogyha egyébként a biológia és a kémia érdekel, csak úgy érzed, hogy nem vagy belőle olyan jó, akkor is érdemes azzal próbálkozni, mert az a legjobb, ha az ember olyat csinál amit szeret.
2011. nov. 6. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!