Most akkor mi van?!
(13,5/L)
Hallottam ezt-azt a pubertás korról, hogy igy meg úgy tombolnak a hormonok.Nos velem ez az egész úgy szúrt ki, hogy per pillanat nem tudom eldönteni ki tetszik, változik hirtelen minden, napról napra izgatottabb vagyok, néha kihat a tanulásra is, hogy csinálnék bármit csak ne tanuljak.Most őszintén, úgy érzem szét vagyok csúszva, elvesztettem a fonalat, mit tegyek?

mindenkinek nehéz ez a korszak .. sport jó, és/vagy tanulj zenét, és gyakorolj sokat egy hangszeren.
Most meg menj aludni, azt is kell néha..

Igen, sok mozgás, tanulás, önfegyelem, és sok sok türelem. Ami a természet törvénye, azt megpróbáljuk elviselhetővé tenni, de nem akarjuk eltüntetni, úgy se sikerül. Próbálj meg másokra is figyelni, persze, hogy az a legkényelmesebb, ha mások sajnálnak, főleg te magadat, de nem mész vele semmire.
És meglátod, segíteni fog, csak akarat kérdése.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!