Honnan lehet tudni hogy van-e aurám?
Figyelt kérdés
vagy az mindenkinek van? És ha igen, honnan lehet tudni hogy milyen szinű? És az u.az mint a személyes tér? (hogy mennyire zavar ha valaki közel áll hozzád pl) És egyáltalán mire jó? (mármint az aura)2009. máj. 6. 19:19
2/5 anonim válasza:
Mindenkinek van, ha pl városban laksz akkor kisebb ha vidéken akkor nagyobb( felmérés alapján)
3/5 Avalanche válasza:
Auránája mindenkinek van. Minden szín mást jelent, néhány módot le is írnak rá, hogy lehet elsajátítani. Akik látják az aurát megismerhetik első ránézésre egy adott ember személyiségét, esetleg hangulatát. De sok honlap ellentétes dolgokat állít bizonyos színekről.
Például:
Fekete - rosszindulat
Vörös - önzés, harag
Barna - kapzsiság
Zöldesbarna - féltékenység
Szürke - depresszió
Narancs - büszkeség
Sárga - intelligencia
Zöld - alkalmazkodókészség
Kék -vallás színe
Ezek persze csak általános meghatározások, könnyen utána lehet nézni bővebb leírásuknak is.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! (Ez nem lezárás, csak köztes megköszönés... még irhattok, ha tudtok v.mit... :D )
2009. máj. 6. 19:47
5/5 anonim válasza:
Mindenkinek van aurája, sőt, a tárgyaknak is van, főleg az elektromosaknak (csak más és kisebb, mint az emberé, állaté). Fő funkciója, hogy megvédjen a külső behatásoktól. Mármint az aura legbelső rétege. Ezt nem is kevesen képesek látni (többek között édesanyám és én is). Tapasztaltam, mire való: nem hallottam, nem láttam, hogy a serpenyőben az olaj pattant egyet, mégis becsuktam a szemem, a forró olaj pedig a szemhéjamra fröccsent. Elég gáz lett volna, ha a szemembe megy. Én a többi réteget nem látom, csak ezt, és nem is mindig. Fényes-opálos, kisméretű (5-15 cm-eseket láttam eddig). A tárgyaknak alig pár centi, és én speciel barnásnak látom. Keress lá a google-ban az aurára, érdekes cikkek vannak róla, egészen a természetfelettiig elmenve (ami engem mondjuk nem érdekel).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!