Nem tudom mit keresek, de ha megtaláltam azt tudni fogom. Szerintetek van ilyen? Példák-->
1. Ha egy festményt keresek, csak a témát határozom meg, a konkrét kép bármi lehet majd. Tudom, hOGY milyen témáról akarom, és ha találok 1 igazán megfelelőt, azt mondom majd "EZ AZ".
2. Ha jön 1 pasi szembe velem, nem az alapján beszélek vele, hogy hogy néz ki. Egyszerűen csak beszélünk. Tudni fogom majd, hogy "Ő AZ EGYETLEN" aki kell nekem?
3. Ha majd egyszer minden számomra fontos területen biztonságban leszek (érzelmek, anyagiak, ...), megnyugszom majd? Tudni fogom, hogy "IGEN, CÉLBA ÉRTEM"? Mert most maximalista vagyok és sosem elég ami van, mindig többet akarok kihozni a dolgokból (pl.: tanulás).
lehetséges, de csak akkor ha létezik az összkép az agyadban amit tudatosan nem tudsz összerakni
az hogy maximalista vagy nem tudom hogy jött ide, de ha mindig többet akarsz, nem biztos hogy meg fogsz nyugodni valaha is. de ez nem baj ha jó irányba tereled ezt a tulajdonságod, csak általában az emberek az önzőségükben élik ki ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!