Mitől lehet ez, miért kérdezem ezeket?
Figyelt kérdés
Néha a haverjaimnak felteszek olyan kezdetű kérdéseket hogy "mit csinálnál ha...." "hogy éreznéd magad ha..." aztán meg írok valami ijesztő szituációt. Meg van hogy megkérdezem milyen dolgoktól félnek meg ilyesmik. De hogy ezeket miért kérdezem meg, egyáltalán miért érdekel hogy egy ijesztő szituációban mit csinálnának, mit éreznének azt nem tudom. Lehet hogy pszichológushoz kéne mennem? Mert nyilván nem normális hogy ilyenek érdekelnek a haverjaimról, és gondolom elég furcsán is néznek rám amikor meglátják a kérdést. Mi a véleményetek erről meg mit csináljak?2011. okt. 31. 22:24
11/14 A kérdező kommentje:
És ez mekkora baj valójában ha ilyeneket teszek fel, miket gondolhatnak rólam miattuk?
2011. nov. 1. 18:54
12/14 anonim válasza:
Ne tedd fel öket és kész... Ennyire marha nehéz megérteni?:)
13/14 A kérdező kommentje:
Nem csak szeretném megtudni miket gondolhatnak azok rólam ezek miatt, akiknek már feltettem.
2011. nov. 1. 19:14
14/14 anonim válasza:
Szerintem tőlük kellene megkérdezned, persze kitudja őszintén válaszolnának-e. Engem egyáltalán nem zavarnának az ilyen kérdések, akármilyen durvák legyenek is. Max. egy idő után unalmassá válna, hogy folyton "interjúztatva" vagyok. :) Szerintem ha még haverok vagytok és elviselnek akkor nem tulajdonítanak a dolognak különösebb jelentőséget. Próbálj meg leszokni róla és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!