Normális vagyok, hogy ezeket és így teszem?
Suliidőben nagyon kevés a szabadidőm, abban a kevésben gépezni szoktam, ahol az érdeklődési köreimmel foglalkozom. Néha tornázom, lemegyek kocogni. Ritkán sorozatot nézek neten.
Szünidőkben találkozom egy-két baráttal, de össz. ált. 3-mal, ami már elég is. Többet mozgok. Gépezek. S szeretek egyedül járkálni a városban, fotózni, plázában üzleteket nézni (KES-papír, állatbolt, technikai boltban laptopok és néha BijouBrigitte). Ezen kívül tanulok.
Nyáron úszni, kocogni járok, néha bringázok. Itthon kicsit segítek, nem sokat kérnek. Gépezek, sorozatot nézek (azt keveset). Néha elmegyek egy-egy parkba egyedül fotózni, elgondolkozni esetleg olvasni. Különóráim vannak. Néha egy-egy haverral találkozom.
Azt tudom, hogy ez különös. De normális?
Ritkán nézek sorozatokat. Vagy ismeretterjesztőt, vagy régen a Rex felügyelőt, vagy kórházosat vagy most egy XIX. szd-ban játszódót.
Pont a barátaimmal találkozni nem szeretnék sűrűbben, mert számomra terhes a társaság. Nyáron heti egy-kettő elég, suliidőben havi egy vagy két hétvégi program elég. Ennél több már terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!