Mit tegyek, hogy ne legyek ennyire gátlásos, stresszes?
Mindig is kitűnő tanuló voltam. Mindent megtanulok, becsületesen készülök az órákra, csak ötöseim vannak, azonban nagyon izgulok ha szóban kell megnyilvánulnom (persze ekkor is ötöst kapok, de hihetetlenül izgulok). Ekkor általában teljesen kivörösödöm, és tudom, hogy mindenki rám figyel, és ha izgulás miatt valamit elrontok, akkor kinevetnek. Most lesznek júniusban szóbeli vizsgák, kérlek segítsetek, adjatok valamilyen tippeket, hogy hogyan küzdhetném ezt le! Persze, tudom, hogy mindenkiben van egy természetes stressz, de ez már több. Ilyenkor még a vérnyomásom is magasabb, és félek, hogy zavaromban hülyeséget fogok mondani. Már próbáltam úgy, hogy magamnak, vagy szüleimnek felmondom hangosan a leckét, de azért az nem olyan, mintha a vizsgáztató tanár előtt mondanám. Bocsánat, hogy hosszú voltam. Előre is köszönöm a segítségeket :)
L/14
Örülök, hogy nem csak én vagyok így :) Csak az a baj, hogy én próbálnám magamnak bemagyarázni, hogy minek félni, úgyis tudni fogom, de akkor is annyira izgulok :/ Nem tudom lazán venni a dolgokat :S Meg az is idegesít, hogy utána az osztálytársaim mondják, hogy "Hú, de vörösvoltál!" :S Ez annyira idegesít... :/
köszönöm szépen a választ :)
Én mindig felelés után izgulok.HA tudod hogy készültél nincs mitől félned!Képzeld azt hogy a többiek káposztafejek.
HA magabiztosan,kimersz állni akkor hidd el nem fognak kinevetni mert,érezni fogják hogy te biztos vagy a dolgodban,ugy se tudnak elbátortalanítani.Szarj rájuk!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!